Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Κοινωνικός και Οικονομικός Μετασχηματισμός
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 15.60
14.04
Τιμή Πρωτοπορίας
+
561835
Εκδόσεις: Δίαυλος
Σελίδες:284
Ημερομηνία Έκδοσης:19/10/2021
ISBN:9789605314736
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Οι ψηφιακές τεχνολογίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν, συμμετέχουν, εργάζονται και εκπαιδεύονται. Δημιουργούν νέες προηγμένες θέσεις εργασίας, ενισχύουν την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα και συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδίως μετά την αντιμετώπιση της πανδημίας του SARS-CoV-2, αποδίδει μεγάλο βάρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό των κρατών μελών και στην ενοποίηση τους σε ενιαία ψηφιακή αγορά. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός εξελίσσεται με μεγάλη ταχύτητα στην κοινωνία και την οικονομία και τις επηρεάζει σχεδόν καθολικά με ποικίλους και αλληλένδετους τρόπους. Πλέον, σχεδόν όλες οι δραστηριότητες απαιτούν κάποιες ψηφιακές δεξιότητες.
Οι Δημόσιες Διοικήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση καλούνται να εφαρμόσουν μια ανθρωπο-κεντρική ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που να σέβεται τις κοινωνικές διαφορές και να διασφαλίζει την προώθηση των βασικών ευρωπαϊκών αξιών, όπως είναι η δημοκρατία, η εξάλειψη των διακρίσεων, το κράτος δικαίου, η ελευθερία του λόγου και ο σεβασμός της ιδιωτικής ζωής.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές τμημάτων που έχουν εντάξει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο πρόγραμμα σπουδών τους, καθώς και σε όσους ασχολούνται, επιθυμούν να ασχοληθούν ή απλά να ενημερωθούν για τον συντελούμενο κοινωνικό και οικονομικό μετασχηματισμό με όχημα τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!