Η συμβολή της πληροφορικής στην υγεία

3η Έκδοση Αναθεωρημένη
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 18.50
16.65
Τιμή Πρωτοπορίας
+
561859
Εκδόσεις: Δίαυλος
Σελίδες:330
Ημερομηνία Έκδοσης:20/10/2021
ISBN:9789605314750
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η ιατρική και γενικότερα ο χώρος της υγείας δέχεται με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό την επιρροή των ερευνητικών αποτελεσμάτων και της έντονης εξέλιξης των νέων τεχνολογιών. Σαν επακόλουθο, δημιουργούνται μεταξύ τους όλο και πιο ισχυροί αλληλεξαρτώμενοι δεσμοί.
Στον χώρο της υγείας υπάρχει μια διογκούμενη απαίτηση όχι μόνο για την αύξηση του εύρους κάλυψης των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και για παράλληλη βελτίωση της ποιότητάς τους. Επιπλέον, μέσα σε περιβάλλοντα διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, κρίσιμα ζητούμενα αποτελούν η βελτίωση της παραγωγικότητας, η προαγωγή της έρευνας και η εξοικονόμηση πόρων. Όλα τα ανωτέρω επιτάσσουν τη συνδρομή σύγχρονων τεχνολογιών, ώστε να μπορέσουν να προκύψουν τα πλέον έγκυρα αποτελέσματα και να υποστηριχθούν αποφάσεις σε επίπεδα διοίκησης και κλινικής πρακτικής, που με τη σειρά τους θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της υγείας.
Η τομή της πληροφορικής με την υγεία έχει δημιουργήσει έναν διεπιστημονικό κλάδο, ο οποίος έχει πλέον καταστεί ουσιώδες και αναπόσπαστο μέρος όλων των υπηρεσιών και των προϊόντων της υγείας.
Το βιβλίο πραγματεύεται τη νευραλγική και διαρκώς διογκούμενη συμβολή της πληροφορικής στην υγεία. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές τμημάτων πληροφορικής, ιατρικής, και παραϊατρικών επαγγελμάτων, καθώς και σε όσους ασχολούνται, επιθυμούν να ασχοληθούν ή απλά να ενημερωθούν για τη Συμβολή της Πληροφορικής στην Υγεία.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!