Αρχές Οργάνωσης Διοίκησης και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας / Γ΄ Επαγγελματικού Λυκείου

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 15.00
13.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
558014
Συγγραφέας: Καμαρινός, Γιώργος
Εκδόσεις: Κόσμος ΑΚ
Σελίδες:261
Ημερομηνία Έκδοσης:17/9/2021
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Ο τομέας Διοίκησης και Οικονομίας των Επαγγελματικών Λυκείων απευθύνεται σε άτομα με ενδιαφέροντα και κλίση στα οικονομικά και τα οποία θα επιθυμούσαν να εξετάσουν την προοπτική σταδιοδρομίας στις ειδικότητες του τομέα, όπως ο υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, Εμπορίας και Διαφήμισης, Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών ή Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού.
Όλοι όσοι παρακολουθούν τα μαθήματα αυτών των ειδικοτήτων, στο πλαίσιο της Γ΄ τάξης και των Πανελλαδικών Εξετάσεων, διαγωνίζονται στα μαθήματα «Αρχές
Οργάνωσης και Διοίκησης» και «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας».
Το παρόν βιβλίο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο βοηθό στην προσπάθεια των διαγωνιζομένων να κατανοήσουν την ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων και να επιτύχουν τους επιδιωκόμενους στόχους τους, και παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο για τους διδάσκοντες αυτών των μαθημάτων.
Είναι ένας πλήρης οδηγός που προορίζεται να καλύψει το υφιστάμενο κενό που παρατηρείται στην αγορά σχολικών βοηθημάτων τα οποία αφορούν τα μαθήματα των Επαγγελματικών Λυκείων και ειδικότερα του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.
Χωρίζεται σε δύο μέρη. Το Α΄ μέρος αφορά το μάθημα «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης» και το Β΄ μέρος αφορά το μάθημα «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας».
Το περιεχόμενο υλικό είναι σύμφωνα με την ύλη των μαθημάτων που ισχύει τα τελευταία χρόνια και επικαιροποιήθηκε με το ΦΕΚ (Β-3147/2021).
Σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν ερωτήσεις θεωρίας, πλήρους ανάπτυξης και κλειστού τύπου, διαγράμματα κατανόησης της θεωρίας (Α.Ο.Δ.), ασκήσεις λυμένες
υποδειγματικά και ασκήσεις προς λύση.
Αναπόσπαστο τμήμα κάθε κεφαλαίου αποτελεί και η προσθήκη των θεμάτων που τέθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων όλων των
προηγούμενων ετών.
Στις καινοτομίες του βιβλίου είναι τα ειδικά τεστ εξέτασης της θεωρίας, τα οποία στις ΑΟΔ είναι ανά ενότητα κεφαλαίου και στις ΑΟΘ είναι ανά κεφάλαιο.
Ασφαλώς, υπάρχουν επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο αλλά και σε όλη την εξεταστέα ύλη.
Στο τέλος του Α’ μέρους μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις – λύσεις όλων των ερωταπαντήσεων και ασκήσεων στις Α.Ο.Δ. και στο τέλος του Β’ μέρους τις αντίστοιχες λύσεις στις Α.Ο.Θ.
Ελπίζω οι διαγωνιζόμενοι και οι διδάσκοντες να μπορέσουν να αναζητήσουν και να βρουν όλα όσα χρειάζονται σε αυτό το βιβλίο προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.
Συγγραφέας:
Καμαρινός, Γιώργος
Εκδότης:
Κόσμος ΑΚ
Σελίδες:
261
ISBN:
9786185472085
Ημερομηνία Έκδοσης:
17/9/2021

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!