Επικοινωνία, διαφήμιση και μάρκετινγκ στο ψηφιακό περιβάλλον ...

...και ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 50.00
45.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
563118
Συγγραφέας: Κάβουρα, Ανδρονίκη
Εκδόσεις: Gutenberg
Σελίδες:623
Ημερομηνία Έκδοσης:04/11/2021
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το παρόν βιβλίο, στη δεύτερη εμπλουτισμένη έκδοσή του, πραγματεύεται την ψηφιακή επικοινωνία, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ στο ψηφιακό περιβάλλον, τις σύγχρονες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες, όπως αυτές σχετίζονται με τα σύγχρονα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Καταγράφει τις θεωρίες για την ψηφιακή επικοινωνία, την κοινωνία της πληροφορίας και τα ψηφιακά μέσα στο πλαίσιο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Αναφέρεται στη δημιουργία της αίσθησης κοινότητας στο διαδίκτυο (online brand community) και εξετάζει τις υπηρεσίες ευφυούς αυτοματοποίησης. Το βιβλίο αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα και οι εταιρείες σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα, τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στις τεχνολογίες αιχμής και την τεχνητή νοημοσύνη.

Περιλαμβάνει 13 μελέτες περίπτωσης digital marketing, διαφήμισης και επικοινωνίας από μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και περισσότερα από 130 παραδείγματα για την καλύτερη κατανόηση της θεωρίας.

Το βιβλίο απευθύνεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας, του digital marketing και της διαφήμισης οι οποίοι θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους ή/ και να αντλήσουν στοιχεία για τη στρατηγική τους.
Συγγραφέας:
Κάβουρα, Ανδρονίκη
Εκδότης:
Gutenberg
Σελίδες:
623
ISBN:
9789600122770
Ημερομηνία Έκδοσης:
04/11/2021

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!