Νέα ελληνικά για αρχαρίους

Με ελληνο-αγγλικό λεξικό αρχαρίων
Έκπτωση
35%
Τιμή Εκδότη: 29.50
19.18
Τιμή Πρωτοπορίας
+
48082
Εκδόσεις: Νεφέλη
Σελίδες:297
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1997
ISBN:9789602113134
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ είναι μια σύγχρονη μέθοδος εκμάθησης της Ελληνικής που ανταποκρίνεται στις διδακτικές ανάγκες των αρχάριων ενηλίκων σπουδαστών της γλώσσας μας. Αποτελεί τον καρπό πολυετούς εφαρμοσμένης έρευνας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.


Η μέθοδος ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ συνδυάζει την επικοινωνιακή προσέγγιση της Ελληνικής ως ξένης γλώσσας με τη συστηματική γραμματική διδασκαλία και με την πολιτιστική διάσταση. Ο σπουδαστής εξοικειώνεται με τους επικοινωνιακούς και γραμματικούς κώδικες της Ελληνικής, μαθαίνοντας ταυτόχρονα πολλά για τον πολιτισμό και την κοινωνία της Ελλάδας και αποκτώντας έτσι πλούσιο λεξιλόγιο.


Τα ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ περιλαμβάνουν: -κατατοπιστική εισαγωγή -πλάνο ενοτήτων -12 μεγάλες θεματικές ενότητες ("φακέλους") που εισάγουν τον σπουδαστή σε διάφορες πλευρές της Ελληνικής ζωής και τον βοηθούν να οικοδομήσει τις γλωσσικές γνώσεις του μέσα από ένα ισορροπημένο γραμματικό και επικοινωνιακό πρόγραμμα σπουδών -Ελληνο-αγγλικό λεξικό αρχαρίων με περισσότερα από 2.000 πλήρη λεξικογραφικά λήμματα, γραμμμένο ειδικά για τους χρήστες της μεθόδου -πλούσια έγχρωμη εικονογράφηση -ευρετήρια γραμματικών όρων και επικοινωνιακών εννοιών.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!