Illuminatus Ι Το μάτι της πυραμίδας

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 18.00
10.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
382955
Συγγραφείς: Wilson, Robert Anton , Σι, Ρόμπερτ
Εκδόσεις: Αίολος
Σελίδες:438
Μεταφραστής:Μπαρουξής, Γιώργος
Ημερομηνία Έκδοσης:14/05/2013
ISBN:9789605212391
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ποια σχέση έχει η δολοφονία του Κένεντι με ένα υπερσύγχρονο χρυσοκίτρινο υποβρύχιο και τη χαμένη Ατλαντίδα; Ή, ποια σχέση μπορεί να έχει ο Ντίλινγκερ και άλλοι γκάνγκστερ της Αμερικής της ποτοαπαγόρευσης και του οικονομικού κραχ με τους αναρχικούς και τα παιδιά των λουλουδιών; Ή, γιατί το χαρτονόμισμα του δολαρίου έχει εικονογραφημένα σύμβολα που αποκρυπτογταφούνται; Μήπως οι πρώτοι Ιλουμινάτοι ήταν Άραβες; Στα πρόθυρα ενός νέου παγκόσμιου πολέμου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Η Τριλογία Illuminatus! ασχολείται μ όλ αυτά που βρίσκονται πίσω απ τη βιτρίνα, αποδομώντας την παγκόσμια ιστορία και προτρέποντας σε μια άλλη ανάγνωσή της. Ένα τολμηρό, απολαυστικό μυθιστόρημα σε τρεις συνέχειες, προπομπός δημοφιλών έργων όπως "Το Εκκρεμές του Φουκώ", "Ο Κώδικας Ντα Βίντσι", το V for Vendetta, τα X-Files και το Lost, που ανακατεύει την επιστημονική φαντασία με την ψυχεδέλεια, τη ροκ μουσική με τη μαγεία, την κάθε είδους ιδεολογία με τη συνωμοσία - εν τέλει ένα αναρχούμενο μανιφέστο που προβληματίζει και διασκεδάζει συγχρόνως.

Κριτικές

αυτο το βιβλιο μοιαζει να εχει μεταφραστει απο τη γραμμικη α απο σουηδο μεταφραστη, ειναι εντελως αλλοκοτο,οι συγγραφεις λογικα ηταν υπο την επηρεια διαφορων ουσιων οταν το εμπνεονταν,οποιος ειπε οτι αυτο το βιβλιο ειναι προπομπος του 'κωδικα ντα βιντσι' καλυτερα να το ψαξει λιγο με τον ψυχολογο του...
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!