Κύηση υψηλού κινδύνου

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 45.00
33.75
Τιμή Πρωτοπορίας
+
355664
Εκδόσεις: Δεσμός
Σελίδες:740
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2012
ISBN:9789609986328
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να καλύψει, με σύγχρονο τρόπο, κύρια και ενδιαφέροντα θέματα των Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου.

Στην Μαιευτική, οι κατευθυντήριες, οδηγίες, προέρχονται (σχεδόν πάντα) μετά από αντικειμενική εκτίμηση των ερευνητικών ευρημάτων. Στις κυήσεις υψηλού κινδύνου, όσο πιο αντικειμενικοί είμαστε, μετά από διαρκή μελέτη της σύγχρονης γνώσης, τόσο μικρότερη πιθανότητα υπάρχει να κάνουμε λάθος λόγω εφαρμογής υποκειμενικών αντιλήψεων. Επίσης, η καλύτερη χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να συγκριθεί με τη σωστή συμβουλευτική. Έτσι, ενώ η πρώτη μπορεί να σώσει μία ζωή (ή ?3 σε πολύδυμη κύηση!), η δεύτερη μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να ανανεώσει, να εμπλουτίσει και ενδεχομένως να "διορθώσει" παλαιότερες εκδόσεις μου με αντίστοιχη θεματολογία. όπως και σε άλλα βιβλία μου, έτσι και εδώ, κάποιες πηγές (σύγχρονης) βιβλιογραφίας μέσα στο κείμενο επιλέχτηκαν από πλήθος παρόμοιων πηγών. Συχνά, η παράθεση της βιβλιογραφίας γίνεται για να τονίσει τη σημερινή ισχύ των αναγραφόμενων, να τα συγκρίνει με παλαιότερα δεδομένα που έχουν αλλάξει ή ισχύουν ακόμα αλλά και για να «πείσει» ότι δεν αποτελούν απλά απόψεις του συγγραφέα. Ευχαριστώ την κ. Ε. Αντωνίου για τη συνεργασία στο Κεφάλαιο 9. Τον κ. Πειτσίδη ευχαριστώ επίσης για την ευγενική παραχώρηση υπερηχογραφικών εικόνων. Για τον ίδιο λόγο, ευχαριστώ τον κ. Π. Κούρτη. Ευχαριστώ, επίσης, τον κ. Γ. Παυλίδη για την παραγωγική ανταλλαγή απόψεων, όπως και την ευγενική παραχώρηση απεικονιστικού και βιβλιογραφικού υλικού. Τέλος, ευχαριστώ την κ. Φ. Πεχλιβάνη για τη συνεργασία στη διεκπεραίωση διαδικαστικών θεμάτων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!