Βιβλίο γυναικολογίας

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 127.80
95.85
Τιμή Πρωτοπορίας
+
364409
Εκδόσεις: Δεσμός
Σελίδες:920
Ημερομηνία Έκδοσης:19/07/2012
ISBN:9789609986342
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Με ιδιαίτερη χαρά προλογίζω το "Βιβλίο γυναικολογίας" κ. Γ. Ιατράκη που ανανεώνει την έκδοση του 2006.
Ο κ. Ιατράκης τα τελευταία χρόνια προέβη στην έκδοση ιδιαίτερα επιτυχημένων βιβλίων που σχετίζονται με ένα ευρύ φάσμα της μαιευτικής, της γυναικολογίας και των υποειδικοτήτων της (οικογενειακό προγραμματισμό κ.λπ.) ενώ συμμετείχε με παραγωγικό τρόπο στις ενημερωτικές εκδόσεις της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας. Τα βιβλία του χαρακτηρίζονται για την κατανοητή γραφή, τον διδακτικό τρόπο της ταξινόμησης της ύλης και τη σύνδεση με ειδικότητες παρόμοιας θεματολογίας. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα αναλυτικό βοήθημα που ο κ. Ιατράκης παρουσιάζει με τρόπο απλό και βιβλιογραφικά τεκμηριωμένο.
Είμαι σίγουρος ότι και αυτό το έργο του θα τύχει της ευρύτερης αποδοχής και θα είναι ένα χρήσιμο βοήθημα σε όποιον θέλει να αντλήσει σύγχρονη γνώση σε ένα μεγάλο φάσμα της γυναικολογίας.

Νικόλαος Βιτωράτος
Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας


Με τον κ. Γ. Ιατράκη συνεργαζόμαστε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, είχαμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε τη συγγραφική του δραστηριότητα στις εκδόσεις της Εταιρείας αλλά και να προλογίσουμε το πολύ αναλυτικό, τεκμηριωμένο και σύγχρονο συγγραφικό του έργο. Ο κ. Ιατράκης, για άλλη μια φορά, εκδίδει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο βιβλίο Γυναικολογίας που αποτελεί τη 2η έκδοση του "Βιβλίου γυναικολογίας" του 2006. Και πάλι, ο κ. Ιατράκης εντυπωσιάζει με την πλούσια, σύγχρονη και κατάλληλη επιλογή των βιβλιογραφικών του αναφορών που τεκμηριώνουν ολόκληρο το κείμενο αυτής της ιδιαίτερα κοπιαστικής εργασίας.
Για άλλη μια φορά, οφείλουμε να τον συγχαρούμε που παραδίδει στους φοιτητές, τους ειδικευόμενους αλλα και τους ειδικευμένους ένα σύγγραμμα κατανοητό, ευχάριστο στη μελέτη και ιδιαίτερα σύγχρονο.

Οδυσσέας Γρηγορίου Ευθύμιος Δεληγεώρογλου
Καθηγητής Αν. Καθηγητής
Μαιευτικής-Γυναικολογίας Μαιευτικής-Γυναικολογίας

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!