Βιβλίο γυναικολογίας

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 100.95
75.71
Τιμή Πρωτοπορίας
+
337538
Εκδόσεις: Δεσμός
Σελίδες:906
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2006
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να καλύψει, με σύγχρονο τρόπο, κύρια και ενδιαφέροντα θέματα Γυναικολογίας. Η ύλη του περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από τα προβλήματα που απασχολούν τον γυναικολόγο και τη μαία στην κλινική πρακτική, στη συμβουλευτική και στην εκπαίδευση. Ο συγγραφέας ανέλαβε και τον δύσκολο ρόλο του "σκηνοθέτη" σε αυτή την εκδοτική προσπάθεια. Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι προσαρμοσμένο στην ύλη της Γυναικολογίας Ι. ΙΙ και ΙΙΙ του Τμήματος Μαιευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Αθήνας, καλύπτοντας παράλληλα ειδικά κεφάλαια της φυσιολογίας και της παθολογίας του γεννητικού συστήματος.

Κατά τη συγγραφή του βιβλίου έγινε προσπάθεια να συμπεριληφθούν όλες οι σύγχρονες απόψεις μέχρι την ώρα της δημοσίευσης, κάτι που προκύπτει και από τις χρονολογίες των βιβλιογραφιών που παρατίθενται στο τέλος κάθε κεφαλαίου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερες από 500 εικόνες (οι περισσότερες έγχρωμες) σε μια προσπάθεια καλύτερης κατανόησης της ανατομίας, της κλινικής εικόνας, της "ροής" συνηθισμένων χειρουργικών επεμβάσεων κ.λπ. [...]

Γ. Μ. Ιατράκης

Συγγραφέας:
Ιατράκης, Γεώργιος Μ.
Εκδότης:
Δεσμός
Σελίδες:
906
ISBN:
9789608756472
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2006

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική