Η μωβ ομπρέλα

Μυθιστόρημα
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €4.50
71233
Συγγραφέας: Ζέη, Αλκη
Εκδόσεις: Κέδρος
Σελίδες:254
Εικονογράφος:ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789600410389


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Η Ελευθερία, ένα δεκάχρονο κορίτσι, ζει με τους γονείς της και τα δίδυμα μικρότερα αδέρφια της στο Μαρούσι. Τότε, το τελευταίο καλοκαίρι πριν από τον πόλεμο του 1940. Λιγοστά τα παιχνίδια τους: βόλοι, σβούρες, σκοινάκι, γιο-γιό, κι ένα ζευγάρι πατίνια με καρουλάκια που τους τα δάνειζε το ξένο παιδί από τη Γαλλία, που ήρθε να μείνει στο πάνω πάτωμα του σπιτιού τους, κι έγινε ο αχώριστος φίλος τους. Παίζουν όλοι μαζί και σκαρώνουν με τη φαντασία τους χίλιες δυο ιστορίες που μαγεύουν και τους ίδιους. Και πόσα άλλα δε θα έκαναν και δε θα ονειρεύονταν αν δεν τους εμπόδιζαν οι μεγάλοι! Οι μεγάλοι και τα παιδιά. Δυο κόσμοι μακρινοί, σχεδόν απλησίαστοι. Με τους δικούς τους νόμους και τις δικές τους αλήθειες ο καθένας. Πώς, λοιπόν, να καταλάβουν οι μεγάλοι ότι μια μωβ ομπρέλα μπορεί να κάνει τη φαντασία των παιδιών να καλπάζει αχαλίνωτη;

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Κριτικές

Αυτό το βιβλίο είναι απλά υπέροχο.

Αυτο το βιβλιο μολις το τελειωσα και ξτετρελαθηκα. Ειναι το πιο ωραιο βιβλειο που διαβασα!

υπεροχο,για μικρα και μεγάλα παιδια.

Το βιβλίο αυτό είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!! Είναι ένα φανταστικό βιβλίο για παιδιά και επειδή μόλις το τελείωσα 30-3-2010 έχω να πω ότι ακόμα κι αν είσαι ένας τυχαίος αναγνώστης που το είδες σε μια βιβλιοθήκη ακόμα και ο τίτλος σε ελκύει να το διαβάσεις.Έτσι κι εγώ τυχαία το διάβασα και μαγέυτηκα.Να φανταστείτε επειδή το παιδί μου το λένε Ελευθερία την λέω Λέτρω.Δεν έχω άλλα λόγια,είναι ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ βιβλίο.

κατα τη γνωμη μου ειναι τελειο βιβλιο γεματο απο παιδικες αναμνησεις!Ειναι πολυ συγκινητικο και μας περιγραφει μια σειρα απο παιδικες σκανταλιες!!!!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!