Η μαμά μου είναι αναπληρώτρια δασκάλα

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 8.00
5.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
450978
Συγγραφέας: Αργυροπούλου, Ελένη
Εκδόσεις: Πνοή
Σελίδες:80
Επιμελητής:Καραναστάσης, Δημήτρης
Ημερομηνία Έκδοσης:27/12/2016
ISBN:9786188289246
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

"Η μαμά μου είναι αναπληρώτρια δασκάλα. Τι ακριβώς είναι αυτό, δεν ξέρω να σου πω. Μάλλον είναι όπως λέμε, "αυτή είναι μια πολική αρκούδα, όχι απλή αρκούδα", ή όπως λέμε, "αυτή είναι μια χελώνα καρέτα-καρέτα, όχι συνηθισμένη".
"Ο μπαμπάς μου είναι κι αυτός αναπληρωτής δάσκαλος. Μάλλον γι αυτό παντρεύτηκαν· έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Κι εγώ σκέφτομαι να παντρευτώ τον Γιωργάκη, αφού αρέσει και στους δυο μας η πίτσα.
"Επειδή οι γονείς μου είναι αναπληρωτές, εγώ πρέπει κάθε χρόνο να μαζεύω τα παιχνίδια μου σ ένα μεγάλο χάρτινο κουτί και να χαιρετώ τα παιδάκια της τάξης. Ο μπαμπάς δεν ζει μαζί μας. Μου εξηγούν κάθε χρόνο -όταν τον αγκαλιάζω κλαίγοντας και του λέω να μη μας αφήσει πάλι- ότι αυτό δεν γίνεται γιατί τον έστειλαν να υπηρετήσει αλλού από το υπουργείο. Αυτό το υπουργείο πρέπει να είναι ένας μεγάλος δράκος που μισεί τους γονείς μου μόνο".
Η Μαρίνα πηγαίνει δευτέρα δημοτικού και έχει πολλές απορίες για την παράξενη δικαιοσύνη που υπάρχει στον κόσμο. Με γνώμονα το σωστό, αποφασίζει να δράσει όσο είναι ακόμη παιδί και το μέλλον της ανήκει.

Κριτικές

Μου το έκαναν δώρο καθώς είμαι δασκάλα (αν και όχι αναπληρώτρια) και ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα ευχάριστα!Περίμενα κάτι πολύ μίζερο αλλά όλα ήταν μέσα από μία αθώα ματιά ενός παιδιού, σχεδόν παραμυθένια!Σας το προτείνω!

Να είναι καλά εκείνη η κοπελιά με την περίεργη φούστα στην έκθεση βιβλίου που μου το πρότεινε! Καλογραμμένο, ευχάριστο και σου αφήνει μία αίσθηση ανεμελιάς και αθωότητας παρόλο που καταπιάνεται με τόσο φλέγοντα ζητήματα του εκπαιδευτικού συστήματος. Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο της, έχει εξαιρετική γραφή!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!