Η λεοπάρδαλη

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.90
13.93
Τιμή Πρωτοπορίας
+
380597
Συγγραφέας: Νέσμπο Τζο
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες:800
Μεταφραστής:ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:10/05/2013
ISBN:9789605660031
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό ο Χάρι Χόλε βρίσκεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους δαίμονές του. Προσπαθώντας να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη κατά την εξιχνίαση της υπόθεσης του Χιονάνθρωπου, καταφεύγει στο Χονγκ Κονγκ και στην παρηγοριά του οπίου.

Στο μεταξύ στο Όσλο, δύο γυναίκες βρίσκονται νεκρές, έχουν πνιγεί στο ίδιο τους το αίμα. Τα ΜΜΕ τρελαίνονται. Δεν υπάρχουν στοιχεία, η αστυνομική έρευνα έχει βαλτώσει και ο Χάρι -ο μόνος που θα μπορούσε να βοηθήσει- είναι χαμένος.

Όταν ο ιδιόρρυθμος επιθεωρητής επιστρέφει στο Όσλο, καθώς μαθαίνει ότι ο πατέρας του είναι στα τελευταία του, ο δολοφόνος ξαναχτυπά. Τα αντανακλαστικά του Χάρι ενεργοποιούνται και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην έρευνα, αν και δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι ο ψυχοπαθής δολοφόνος θα δοκιμάσει τον Χάρι σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Κριτικές

Δαιδαλωδης η υποθεση του, εντελως αναληθοφανης ο τροπος που διαφευγει του θανατου (δις!) ο Χαρι Χολε, εξωπραγματικη πλοκη και σκληρες ιντριγκες μεταξυ αστυνομικων τα κυριοτερα στοιχεια αυτου του αστυνομικου μυθιστορηματος. Καμια σχεση με τον πραγματικο κοσμο. Βεβαια απο την αλλη ο κοσμος του Jo Nesbo ειναι απο μονος του μια αλλη πραγματικοτητα! Για τους λατρεις του ειδους αλλο ενα πετυχημενο μυθιστορημα απο τον ταλαντουχο Νορβηγο.

Βαρέθηκα του θανατά από τον βαρετά αλκοολικό, καταθλιπτικό σούπερ γκομενο Χάρι χολε. Ένα ωραίο μυστήριο πνίγηκε από τις σαπουνοπερικες παρεμβάσεις του νεσμπο που μοναδικό στόχο μοιάζει να είχαν το παραγεμισμα των σελίδων. Όχι άλλο κάρβουνο.

Ένα από τα καλύτερα βιβλία της σειράς, σε κάνει να θέλεις να διαβάσεις και το επόμενο. ο Νέμπο ξεπερνάει τον εαυτό του.

Πολύ δυνατό βιβλίο στο οποίο και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Οι περιγραφές είναι τόσο παραστατικές που σε βάζουν αμέσως μέσα στην ιστορία δίνοντας την αίσθηση οτι συμμετέχεις κι εσύ στην λύση του μυστηρίου.

Απιστευτο βιβλιο. Εξαιρετικη πλοκη, μυστηριο,βιαιες σκηνες, ενα σωρο ερωτηματικα για το ποιος ειναι πισω απο ολα, και το βασικο:τρομερες περιγραφες και ανατροπες η μια πισω απ την αλλη. Απ τα καλυτερα του με διαφορα!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!