Η καρδιά

Οικογενειακή ιατρική εγκυκλοπαίδεια
18.67
Τιμή Πρωτοπορίας
+
329980
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Μανιατέας
Σελίδες:446
Επιμελητής:ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2006
ISBN:9780008471392
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η παρούσα έκδοση έχει σκοπό να συμβάλει στην όσο το δυνατόν πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση της ελληνικής οικογένειας στα θέματα υγείας. Ενημέρωση που είναι μέγιστης σημασίας, είτε γιατί μας καθοδηγεί να προσφεύγουμε έγκαιρα στο γιατρό - κίνηση που μπορεί να σώσει ζωές - είτε γιατί μας βοηθά να προλαβαίνουμε δυσάρεστες επιλποκές και καταστάσεις.

Η Οικογενειακή Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια δεν στοχεύει με κανέναν τρόπο να υποκαταστήσει το γιατρό ώστε να γίνουμε όλοι γιατροί του ευτού μας. Φιλοδοξεί όμως να μας εφοδιάσει με την κατάλληλη ενημέρωση και γνώση για τα διάφορα προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανισθούν.

Η ιατρική είναι από τις ταχύτερα εξελισσόμενες επιστήμες. Καθημερινά γίνονται σημαντικά βήματα και ανακαλύπτονται νέες μέθοδοι αντιμετώπισης και αποτελεσματικότερες θεραπείες. Οι εκδόσεις Μανιατέα απευθύνθηκαν σε κορυφαίους έλληνες επιστήμονες κάθε ειδικότητας, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν και οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής και να δοθούν στον αναγνώστη με τον πιο έγκυρο και κατανοητό τρόπο.

Η Οικογενειακή Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια περιλαμβάνει όλους εκείνους του τομείς για τους οποίους είναι αναγκαίο να έχουμε γνώση: από τα "Ατυχήματα και επείγοντα Περιστατικά", τον "Ιατρικό Οδηγό Υγείας", την "Φροντίδα του Παιδιού", την "Υγεία των Γυναικών", την "Καρδιά" και την "Άσκηση και υγεία" μέχρι τη "Δίαιτα και Διατροφή" πιστεύουμε ότι περιλαμβάνει όλα όσα είναι ανάγκη να γνωρίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Από τον εκδότη

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!