Η γυναίκα στο παράθυρο

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 17.70
12.39
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €6.20
+
472588
Συγγραφέας: Φιν, Έι Τζέι
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:512
Επιμελητής:ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
Μεταφραστής:ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:21/02/2018
ISBN:9786180123722
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Δεν είναι παράνοια αν πραγματικά συμβαίνει…


Η Άννα Φοξ ζει μόνη της, κλεισμένη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, του οποίου το κατώφλι αδυνατεί να διαβεί. Περνά τις μέρες της με τις αναμνήσεις παλιών ευτυχισμένων στιγμών, πίνοντας κρασί, βλέποντας παλιές ταινίες και… κατασκοπεύοντας τους γείτονές της.


Μια μέρα μετακομίζει στο απέναντι σπίτι η οικογένεια Ράσελ – ο πατέρας, η μητέρα και ο έφηβος γιος τους. Η τέλεια οικογένεια. Αλλά, όταν η Άννα, παρακολουθώντας από το παράθυρό της, βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει, ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει και τα τρομερά μυστικά του να αποκαλύπτονται.


Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Τι κινείται στη σφαίρα της φαντασίας; Ποιος διατρέχει κίνδυνο και ποιος έχει τον έλεγχο; Σ’ αυτό το διαβολικά ανατριχιαστικό θρίλερ, κανένας και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.


Έξυπνο, δυνατό και συγκινητικό, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ είναι ένα θρίλερ που φέρνει στο μυαλό του αναγνώστη τις καλύτερες στιγμές του Χίτσκοκ.

Κριτικές

Καταπληκτικό βιβλίο, όχι μόνο ένα καλό θριλερ, αλλά ο συγγραφέας έκανε μεγάλη έρευνα για ψυχιατρικά νοσήματα. Κατάφερε να δώσει γνώσεις στον αναγνώστη για την αγοραφοβία στην καθημερινότητα του ανθρώπου, χωρίς να ξεφύγει από το πνεύμα του βιβλίου. Πιστεύω ότι ο συγγραφέας θα μας δώσει κ αλλα πολύ καλά βιβλία. Γνωρίζοντας ότι είναι το πρώτο βιβλίο δικαιολογησα τις μικρές κοφτές προτάσεις. Όσο για τον εκδοτικό να πω ότι δεν χρειάζονταν έξτρα έξω φύλλο. Δυσκολεύει στον αναγνώστη στο διάβασμα και άλλωστε το πρώτο εξώφυλλο είναι πολύ όμορφο. Έχει κόκκινο χρώμα που τραβάει την προσοχή του αναγνώστη και δεν είναι ουδέτερα χρώματα.
Συνιστώ να το διαβάσετε!

Καταπληκτικό βιβλίο. Ο συγγραφέας γράφει με τέτοιο τρόπο που είναι σα να βρίσκεσαι στο μυαλό του κεντρικού χαρακτήρα. Μαλιστα γράφει με τέτοιο τρόπο που δε μπορείς να μαντέψεις τί πραγματικά συμβαίνει, ακόμα κι οταν το βιβλίο τελειώνει. Αν σας αρέσουν τα θρίλερ του στυλ "Girl Gone", θα σας αρέσει πολύ. Εχει ήδη γυριστεί ταινία αλλά είναι αγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει (εδώ-> https://www.imdb.com/title/tt6111574/?ref_=nm_flmg_wr_1)
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!