Η Γραμματική της Ρουμάνικης γλώσσας

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 31.95
23.96
Τιμή Πρωτοπορίας
+
267560
Εκδόσεις: Σταμούλη Αντ.
Σελίδες:384
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2004
ISBN:9789608353640
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Η εκμάθηση της γλώσσας και της γραφής προϋποθέτει σωστή αφομοίωση των γραμματικών φαινομένων. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να ονομαστεί "Ρουμανική γλώσσα χωρίς δάσκαλο". Το έγραψα για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν ή και να εμβαθύνουν στη μελέτη της Ρουμανικής γλώσσας. Ξεκίνησα από την ιδέα να θέσω στη διάθεσή τους ένα πλούσιο και ποικίλο θεωρητικό διδακτικό υλικό, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σημασία μόνο το τι λέμε, αλλά και πως το λέμε.

Απώτερος στόχος της παρούσης γραμματικής είναι η διδακτική. Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι οι μαθητές, μέσω της απλότητας και της σαφήνειας των παραδειγμάτων, να καταλάβουν και να εφαρμόζουν με ευκολία τη θεωρία της γραμματικής.

Κριτικές

Εξαιρετικό εγχειρίδιο για την μελέτη τής ρουμανικής γραμματικής.
Αναλυτικό και με σαφήνεια. Μπορεί να μελετηθεί ακόμα και από κάποιον που δεν ξέρει καθόλου ρουμανικά και επιθυμεί να γνωρίσει την μορφολογία και την σύνταξη της γλώσσας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι απουσιάζει η φωνητική και φωνολογική παρουσίαση της γλώσσας. Η μικρή αναφορά στο πρώτο κεφάλαιο περί τής φωνητική τής ρουμανικής γλώσσας στερείται σοβαρότητας. Ωστόσο ως βιβλίο γραμματικής είναι πολύ καλό.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!