Η γειτονιά μας μια μεγάλη αγκαλιά - Διηγήματα για το Βύρωνα

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 10.60
8.48
Τιμή Πρωτοπορίας
+
329756
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Θαλασσί
Σελίδες:156
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2010
ISBN:9789609926706
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Η δημιουργία αυτής της συλλογής διηγημάτων για το Δήμο του Βύρωνα ήταν άλλη μία εξαιρετική ιδέα του Ηλία Κατσούλη, του φιλολόγου, του εμπνευσμένου στιχουργού, του συνδημότη μας, του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο νωρίς και βιαστικά από την παρέα μας τον Αύγουστο του 2008.
- "Έχουμε τόσους συγγραφείς, ποιητές, καλλιτέχνες εδώ στο Βύρωνα. Είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούν όλοι", μου έλεγε ένα μεσημέρι της άνοιξης στο Πνευματικό Κέντρο. Δέχτηκα την πρότασή του μετά χαράς.
Πραγματικά, αρκετοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έστω κι αν κάποιοι δεν μένουν πια εδώ. Όμως, αυτή η μεγάλη γειτονιά τούς έχει χαρίσει τόσο σημαντικές στιγμές που τους μένει για πάντα αξέχαστη.
Πώς να ξεχάσει, ειδικά τα παιδικά κι εφηβικά χρόνια του, ο Ξενοφώντας Φιλέρης που τα πέρασε στο Βύρωνα. Ή η φιλόλογος και συγγραφέας Πασχαλία Τραυλού, που μέχρι πρότινος έμενε εδώ. Ή, ακόμη, οι δημοσιογράφοι και συγγραφείς Θανάσης Μπαλοδήμος και Σύσση Καπλάνη. Πόσο μάλλον ο Κώστας Καλημέρης, ο Θεόδωρος Καρζής, ο Βασίλης Κολοβός, η Σοφία Ντούρου και ο Πάνος Τριγάζης που εδώ γεννήθηκαν, εδώ μένουν και όλοι μαζί αγωνιζόμαστε να κάνουμε καλύτερη, πιο ανθρώπινη την πόλη μας.

Νίκος Γ. Χαρδαλιάς
Δήμαρχος Βύρωνα

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!