Η επιστήμη και η τέχνη της Βεδικής συμβουλευτικής

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 21.20
12.72
Τιμή Πρωτοπορίας
+
463551
Εκδόσεις: Ασημάκης
Σελίδες:328
Επιμελητής:Καρακατσάνη, Ρένα, Ασημάκης, Παναγιώτης Δ.
Μεταφραστής:Μεταξάς, Στέλιος, Καρακατσάνη, Ρένα
Ημερομηνία Έκδοσης:01/08/2017
ISBN:9789607582911
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Καλωσορίζουμε τον αναγνώστη στο αχανές, δυναμικό και μεταμορφωτικό πεδίο της βεδικής ψυχολογίας. Το πνευματικό αυτό σύστημα καθοδήγησης της ζωής θα σε βοηθήσει να έχεις διευρυμένη συνειδητότητα, δημιουργικότητα και ευτυχία σε όλα όσα κάνεις.
Το πεδίο της βεδικής συμβουλευτικής καλύπτει όλο το εύρος των προβληματισμών και ανησυχιών για τη ζωή, από την υγεία έως τη σταδιοδρομία και την αυτεπίγνωση. Δεν πρόκειται για μια νεωτεριστική αντίληψη, καθώς η βεδική συμβουλευτική βασίζεται πάνω στο αρχαίο βεδικό σύστημα της Ινδίας και στη βαθιά σοφία των οραματιστών της, με χιλιάδες χρόνια εμπειρίας πίσω της. Μπορούμε να την αποκαλούμε και «γιογκική συμβουλευτική», καθώς αντανακλά τη φιλοσοφία και πρακτική της Γιόγκα σε όλα τα επίπεδα.
Η βεδική συμβουλευτική προσθέτει μια νέα και βαθύτερη διάσταση στη σύγχρονη συμβουλευτική πρακτική που αφορά και σχετίζεται με τη ζωή κάθε ανθρώπου. Ετούτο το βιβλίο σχεδιάστηκε με στόχο τις ανάγκες τόσο του συμβούλου όσο και των πελατών του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εγχειρίδιο για μια ισορροπημένη ζωή εναρμονισμένη με το σύμπαν ως ολότητα. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο της Γιόγκα και της Αγιουρβέδα τόσο για το σώμα όσο και το νου, και παράλληλα στη σημασία της συμπεριφορικής ιατρικής και των θεραπειών τρόπου ζωής ως βάσης όλων των άλλων θεραπευτικών μεθόδων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!