Η επέλαση των Απάτσι

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 7.46
5.22
Τιμή Πρωτοπορίας
+
375402
Συγγραφέας: Σολδάτος, Γιάννης
Εκδόσεις: Αιγόκερως
Σελίδες:96
Ημερομηνία Έκδοσης:20/12/2012
ISBN:9789603224549
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η τηλεόραση συνέχισε να μεταδίδει έκτακτες εικόνες από το αστυνομικό δελτίο με την καταδίωξη τριών Ρουμάνων που αιματοκύλησαν ολόκληρη γειτονιά στου Ρέντη. Μπροστά στις κάμερες που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων, πολύ πριν από τα ασθενοφόρα και τις αστυνομικές ενισχύσεις, το πλήρωμα του τυχαία διερχόμενου περιπολικού εκτελούσε τον αρχηγό, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, της συμμορίας με ριπή από σφαίρες που, ενώ κατευθύνονταν στα πόδια, του θέρισαν την κοιλιακή χώρα. Στο μεταξύ οι άλλοι δύο, αλλά και ο αποδημήσας προς τη μακαριότητα, πριν την εκεί μετάβασή του, είχαν γαζώσει με καλάζνικοφ το γύρω σκηνικό.
Η κάμερα στάθηκε στο γυναικείο σουτιέν που κρεμόταν σε βεραντούλα και έφερε τέσσερα διαμπερή τραύματα, από δύο σε κάθε θήκη στήθους. Από εκεί με κίνηση σκούπας έφτασε στο πτώμα που κειτόταν σε λιμνούλα αίματος και με τα εντόσθιά του απλωμένα στην άσφαλτο.
Ο εκτελεστής του στεκόταν από πάνω του και συνέχιζε να τον σημαδεύει στο κεφάλι, μήπως και ο πεθαμένος δεν ήταν εντελώς πεθαμένος. [...]

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!