Πρωτοπορία - Βιβλία , περιοδικά , κόμικς
  Ο λογαριασμός μου |  Η Βιβλιοθήκη μου  |   Το Καλάθι μου  |  Ολοκλήρωση αγοράς 
Σύνθετη αναζήτηση   Δημοφιλείς Αναζητήσεις
 
  ΑΡΧΗ  |  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  |  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  |  ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ (pdf)  |  ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  |  NEWSLETTER  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20FreeDelivery20190519
 
Safe Redirect to Eurobank
 
Κατάλογος
 
 
Νέες Εκδόσεις Περισσότερα
 
Έρημα όνειρα
Έρημα όνειρα
9,00€
 
Ασφάλεια
 


Safe redirect to Eurobank
 
Αρχή » Θέματα » Λογοτεχνία » Ελληνική πεζογραφία » Η αποκάλυψη της Μόνα Λί-σα
 
Η αποκάλυψη της Μόνα Λί-σα
Η αποκάλυψη της Μόνα Λί-σα
Αναγένεσις τριδίκαιων ανθρώπων + δημοσοφίας 165 πρωτότυπες θεωρίες - 350 πίνακες + σχέδια
Συγγραφείς:   Φίλιππος Μαρινάκης
 
Θέμα:  Ελληνική πεζογραφία
Εκδότης: Οσελότος
Επιμέλεια:  Όλγα Παλαμήδη
Σελίδες:  740
Ημ. Έκδοσης: 29/10/2018
36,00€
Τιμή Πρωτοπορίας
Τιμή Εκδότη: 40,00€
Έκπτωση: 10%
 
Κριτικές
Γράψτε μια νέα κριτική
Διαθεσιμότητα στα
βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα: Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη: Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα: Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες
Περιγραφή:
Ιστορικό Μυθιστόρημα Εποχής

ΤΟ 500 ΕΤΩΝ ΑΙΝΓΙΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙ-ΣΑ, ΤΟ 4.500 ΕΤΩΝ «ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

Το ταξίδι φώτισης αρχινά το 1784 στη Φλωρεντία, όταν ο Νίκολας βρίσκει το μυστικό και χαμένο χειρόγραφο του Φραντζέσκο όπου περιγράφει τη μύηση του στην Ακαδημία του Λιονάρντο, φέρνοντας στην επιφάνεια πρωτοεμφανιζόμενα στοιχεία για τον Μαέστρο Λιονάρντο όταν δίδασκε κι όταν δημιουργούσε, ζώντας τα ως μέρος της περιπετειώδης ζωής του μεταξύ Φλωρεντίας και Νέας Υόρκης του 1800, ώστε να αποκωδικοποιήσει πρώτα τον κόσμο και μετά τη Μόνα Λίσα, το πιο διάσημο αίνιγμα της εποχής μας!

Χάρη στο «Μυστικό των Μυστικών» της Μόνα Λί-σα και στον υπέροχο δρόμο κατανόησής του, γεννήθηκαν 165 πρωτότυπες θεωρίες, με τη χρήση 350 πινάκων και σχεδίων, κυρίως του Λιονάρντο ντα Βίντσι, ως μέρος της πλοκής, ενηλικίωσης και Φώτισης των ηρώων του ιστορικού μυθιστορήματος εποχής, με φάσμα από τη μαγική Φύση του Ανθρώπου, την ολόδικη μας ανθρωπιά, το πώς να τα βρούμε μεταξύ μας, τη Γέννηση του Σύμπαντος, τους εξωγήινους, το χιούμορ του Θεού, το σοφό πρωτόπλαστο ζευγάρι, το ότι μεταφέρονται οι μνήμες μας στους απόγονους μας και τη Ρομποτική, μέχρι το πώς να ευτυχίσουμε, πώς να "υπερ-πηδήσουμε» όλα τα εμπόδια, πώς να προστατεύσουμε τους ευαίσθητους, ποιο το Σύστημα της Φυσικής Ισορροπίας και πώς να επιτύχουμε την προσωπική και κοινωνική μας ισορροπία, εμφανίζοντας ως κι ένα πρωτότυπο φυσικό σύστημα Δημοκρατίας, τη Δημοσοφία, όπου «όλοι έχουμε την εξουσία και κανένας», γιατρεύοντας τις ασθένειες της σημερινής Δημοκρατίας, φτάνοντας ως και μέχρι τη Φώτιση, ή στο Άνοιγμα του Τρίτου μας Ματιού, με την τηλεμεταφορά μας στο κέντρο το Κόσμος, με τα μάτια ανοιχτά!

Η Μόνα Λί-σα είναι χωρισμένη στα δυο έτερον ήμισυ πρόσωπα του Λι-ονάρντο και του Σα-λάι, αγαπημένου του μαθητή και ερωμένου του, μαζί για πάντα, ως κατ’αρχήν απόδειξη του παντοτινού έρωτα! Εξού και Λί-Σα, τα αρχικά των ονομάτων τους, χωρισμένα+ενωμένα όπως στον πίνακα! Όπως η Μόνα Λίσα, έτσι κι εμείς διαιρούμαστε σε τρεις ταιριαστές, αλλά διαφορετικές Φύσεις.
Η μία έτερον ήμισυ Φύση ο Λιονάρντο, η δεύτερη έτερον ήμισυ Φύση ο Σαλάι, και η τρίτη Φύση και συνολική: Η Μόνα Λίσα! Τόσο διακριτές, όπου προσθέτεις δύο ανδρικές Φύσεις και βγαίνει μία ...γυναικεία! Μπορείτε να δείτε τις δυο έτερον ήμισυ φύσεις σας, στο πρόσωπό σας, στον καθρεφτη!

Ο Κωδικός του Λιονάρντο ντα Βίντσι: «Όλα τα όντα είναι μοιρασμένα στα τρία, με τρεις αλληλοσυνδεμένες Φύσεις/προσωπικότητες! Τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά! Δυο έτερον ήμισυ προσωπικότητες και μια τρίτη που τις συνδυάζει!»
Διότι πλέον βλέπουμε τον έτερον ήμισυ εαυτό μας ως και με τα μάτια μας! Η θεμελιώδες λίθος της Ψυχολογίας, διότι είναι η πρώτη φορά που έχουμε οποιονδήποτε νόμο/κανόνα για τον εσωτερικό μας κόσμο;

Η Επανάσταση των Άκακων μόλις ξεκίνησε! Το τέλος πάσα Μεσαίωνα! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Ο πρώτος μας στόχος είναι να μιλάμε ελεύθερα μεταξύ μας.
Βιβλία που είδατε
 

 
 
Print on Demand Σύνθεση
 
Bestsellers
 
Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού
Μέση Αγγλία
Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα
Η χαμένη αναγνώστρια
Πετάει η μαμά μου!
Η εποχή της υποκρισίας
Ήρεμη δύναμη
Έρως ο γλυκόπικρος
Το ικανό σου παιδί
Συναξάρια της μικρής πατρίδας
Τα 20 πρώτα (15ημέρου)
Τα πρώτα των 12 μηνών
Τα πρώτα των 36 μηνών
Παιδικά ευπώλητα βιβλία
 
 
1. Εκδόσεις αποκλειστικά!
 
Αποστολή σε φίλο
 
 
Αποστολή στοιχείων βιβλίου σε φίλο σας