Η 8η Ομολογία

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €9.00
376516
Συγγραφέας: Paetro, Maxine
Εκδόσεις: Bell
Σελίδες:352
Μεταφραστής:ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:11/01/2013
ISBN:9789605070397


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Το όγδοο βιβλίο της πιο επιτυχημένης αστυνομικής σειράς των τελευταίων ετών έχει και πάλι όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τα μυθιστορήματα του Πάτερσον Νο 1 best seller σε ολόκληρο τον κόσμο: Ευφυή πλοκή, δυνατό σασπένς και γρήγορους ρυθμούς, συν μια ερωτική ιστορία που βάζει φωτιά στην υπόθεση.
Ένα «ενισχυμένο» θρίλερ που πραγματικά «δεν γίνεται καλύτερο» (BookReporter.com).

***

Τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.
Αλλά και η αλήθεια μπορεί να αποβεί μοιραία…

Την ώρα που οι πιο λαμπεροί εκατομμυριούχοι του Σαν Φρανσίσκο διασκεδάζουν στο πάρτι της χρονιάς, κάποιος παρακολουθεί, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πάρει εκδίκηση από την Ίζα και τον Ίθαν Μπέιλι, το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της πόλης. Τελικά βρίσκει την ευκαιρία του –και είναι πράγματι το τέλειο έγκλημα. Δεν αφήνει ούτε ένα ίχνος πίσω του, στην εντυπωσιακή έπαυλη του ζευγαριού.

Καθώς η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ ερευνά το διπλό φονικό, ένας ακόμη άνθρωπος βρίσκεται δολοφονημένος με στυγερό τρόπο: ένας ιεροκήρυκας που βοηθούσε τους αστέγους. Στην αρχή ο θάνατός του περνά στα ψιλά, αλλά η ρεπόρτερ Σίντι Τόμας διαισθάνεται πως η ιστορία κρύβει λαβράκι. Και σκαλίζοντας λίγο πιο βαθιά, ανακαλύπτει ότι το θύμα μπορεί και να μην ήταν ο άγιος άνθρωπος που νόμιζαν όλοι.

Κι ενώ το κυνήγι των δύο δολοφόνων φέρνει τη Γυναικεία Λέσχη Φόνων στα όριά της, η Λίνζι βλέπει ξαφνικά την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα ανάμεσα στον συνεργάτη της, τον ντετέκτιβ Ριτς Κόνκλιν, και τη φίλη της τη Σίντι. Αλλά ο Ριτς είναι ένα κεφάλαιο που παραμένει ακόμη ανοιχτό και για την ίδια τη Λίνζι… Άραγε ο έρωτας θα καταστρέψει ό,τι έχτισαν οι τέσσερις φίλες τόσα χρόνια; Κι όσο το μυστήριο πυκνώνει, τόσο η ένταση κορυφώνεται σ’ ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα που έγραψε τα τελευταία χρόνια ο δεξιοτέχνης Πάτερσον.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!