HARRISON εσωτερική παθολογία (Τόμος 2)

εγχειρίδιο 19η έκδοση
95.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
496942
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες:1220
Ημερομηνία Έκδοσης:12/03/2019
ISBN:9789605833749
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η ΠΙΟ ΕΜΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ DVD ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 137 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 150 ΒΙΝΤΕΟ

Αφιερωμένο στη μάθηση. Αφιερωμένο στην άσκηση της Ιατρικής.

Σχεδιασμένη για εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και άμεση κλινική εφαρμογή, η 19η έκδοση παρουσιάζει το ασύγκριτο περιεχόμενο σε τρεις τόμους για διευκόλυνση της χρήσης, διατηρώντας την αναγνωρισμένη ισορροπία του Harrison ανάμεσα στην παθοφυσιολογία, στα κύρια σημεία και στις εκδηλώσεις της νόσου, καθώς και στην καλύτερη δυνατή προσέγγιση και αντιμετώπιση του ασθενούς.

Το Harrison παρέχει πλήρη κάλυψη της διαφορικής διάγνωσης, της παθογένεσης της νόσου, των πιο πρόσφατων αποτελεσμάτων των κλινικών δοκιμών, των σύγχρονων μεθόδων διάγνωσης και απεικόνισης, περιεκτικές περιλήψεις των κατευθυντήριων οδηγιών πρακτικής άσκησης βασισμένης σε τεκμήρια, και τις πιο προηγμένες θεραπευτικές μεθόδους.

ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, Η 19η ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

- Κρίσιμες ενημερώσεις σχετικά με συνήθεις και δύσκολες παθήσεις:
Μεταξύ των οποίων: ηπατίτιδα C, ηπατίτιδα, παθήσεις της στεφανιαίας αρτηρίας, νόσος από τον ιό Ebola, πολλαπλή σκλήρυνση, διαβήτης, υπέρταση, εν τω βάθει φλεβοθρόμβωση και πνευμονική εμβολή, οξεία και χρόνια νεφροπάθεια, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, διαταραχές λιποπρωτεϊνών, HIV και AIDS, και πολλές ακόμη.

- Βελτιωμένη εικονογράφηση:
Ακόμη περισσότεροι από τους γνωστούς κλινικούς αλγόριθμους του Harrison, ακτινολογικά παραδείγματα εκατοντάδων παθήσεων, πλήρως έγχρωμες κλινικές εικόνες παθολογοανατομίας, σχέδια και εικονογραφήσεις, και ουσιαστικοί πίνακες και περιληπτικά πλαίσια.

- Νέο και συμπληρωμένο περιεχόμενο σημαντικών κλινικών θεμάτων:
Νέα κεφάλαια σχετικά με την υγεία του ανδρός, την κόπωση, τις λοιμώξεις σε επιστρέφοντες βετεράνους πολέμου, και άλλα θέματα που διαμορφώνουν το πεδίο της ιατρικής.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!