Μπαχαρικά και Βότανα στην Κουζίνα

Περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα
276905
Συγγραφέας: Γιώτης, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Le Monde
Σελίδες:132
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/2005
ISBN:9789608382084


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το βιβλίο Μπαχαρικά and Βότανα στην Κουζίνα στόχο έχει να μας μυήσει στα γευστικά και αρωματικά μυστικά της μαγειρικής.

Στο βιβλίο περιγράφονται οι ιδιότητες των μπαχαρικών και των βοτάνων, δίνονται συμβουλές, συνταγές, παρουσιάζονται ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία και περιγράφονται διάφορα μείγματα.

Τα μπαχαρικά και τα βότανα τα τελευταία χρόνια επιστρέφουν στη μαγειρική προσφέροντας συναρπαστικές γευστικές εμπειρίες.

Πέρα από τη σύντομη ιστορική αναδρομή των μπαχαρικών και των βοτάνων, με αναφορές στις χώρες προέλευσής τους, την ανάλυση της γεύσης τους και την κατάταξη τους σε κατηγορίες, γίνεται και η μέτρηση της έντασης τους. Επιπλέον, δίνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μπαχαρικού ή βοτάνου και παρουσιάζονται οι γευστικότεροι εδεσματολογικοί συνδυασμοί, καθώς και νοστιμότατες συνταγές από όλον τον κόσμο.

Τέλος, δίνονται οι πλήρεις δοσολογίες για μερικά από τα διασημότερα αρωματικά – γευστικά μείγματα της διεθνούς γαστρονομίας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!