Κανόνες Χάγης, Χάγης-Βίσμπυ, Αμβούργου

Εισηγητική έκθεση. Νόμος του Χάρτερ. Multimodal Transport B/L. Θαλάσσιας φορτωτικής αγγλικά και ελληνικά κείμενα
Έκπτωση
18%
Τιμή Εκδότη: 30.00
24.46
Τιμή Πρωτοπορίας
+
297900
Συγγραφέας: Γιωγγαράς, Γιώργος
Εκδόσεις: Bookstars
Σελίδες:229
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2007
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Στην προσπάθεια μας να δώσουμε στον αναγνώστη περισσότερα επίσημα κείμενα για καθημερινή χρήση εντάσσεται και η έκδοση όλων των Διεθνών Συμβάσεων που έχουν αντικείμενο εξέτασης, τη διεθνή θαλάσσια φορτωτική.

Σε πρώτη φάση έχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε τον νόμο του Χάρτερ, τους Κανόνες της Χάγης, τους Κανόνες Χάγης - Βίσμπυ, τους Κανόνες του Αμβούργου και τη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ της συνδυασμένης μεταφοράς Multimodal Transport.

Τα κείμενα είναι στην αγγλική γλώσσα και τα αυθεντικά μεταφρασμένα στην ελληνική. Στόχος της μετάφρασης δεν είναι οπωσδήποτε η χωρίς λάθος νομική ερμηνεία του αγγλικού κειμένου, αλλά η παρουσίαση στην ελληνική γλώσσα ενός κειμένου μεταφοράς, ο εμπλουτισμός της ελληνικής γλώσσας με την ορολογία της μεταφοράς και η προσπάθεια να σκέφτονται οι έλληνες... ελληνικά.

Τα νομικά κείμενα της μεταφοράς, όπως είναι γνωστό, έχουν σε πρώτη όψη οικονομικές έννοιες περισσότερο οικείες στους μεταφορείς και στην επιστήμη της μεταφοράς, παρά στους νομικούς. Αυτή η ανάγκη μας καθοδήγησε σε τέτοιες εκδόσεις,
Συγγραφέας:
Γιωγγαράς, Γιώργος
Εκδότης:
Bookstars
Σελίδες:
229
ISBN:
9789608949140
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2007

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική