Κούφια γη

Το απαγορευμένο βιβλίο
68465
Εκδόσεις: Αρχέτυπο
Σελίδες:320
Ημερομηνία Έκδοσης:01/07/1999
ISBN:9789607928023


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το "Απαγορευμένο Βιβλίο" Κούφια Γη του Παντελή Γιαννουλάκη, διανύει ήδη την τρίτη του έκδοση, αφού οι δύο πρώτες εξαντλήθηκαν στις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του. Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του βιβλίο, κάτι που για πρώτη φορά κυκλοφορεί στην Ελλάδα, που περίμεναν για πολύ καιρό οι ένθερμοι αναγνώστες του, όλοι εκείνοι που παρακολουθούσαν την αρθρογραφία του συγγραφέα σε πολλά περιοδικά πάνω στο ζήτημα. Οι σελίδες του βιβλίου παρασύρουν τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι πέρα από τα σύνορα του φανταστικού, σε μια εσωτερική Γη που κρύβει το μεγαλύτερο καλειδοσκόπιο μυστηρίων που παρουσιάστηκε ποτέ. Η Γη είναι κούφια και κατοικημένη στο εσωτερικό της! Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των αιώνων!!!


Η αναζήτηση για την Κούφια Γη είναι ένα θέμα που ανάγεται στην αρχαιότητα, αλλά στην εποχή μας η έρευνα ξεκίνησε τον 18ο αιώνα μέσα από το έργο πολλών μελετητών, συγγραφέων και ερευνητών, που παρουσίασαν εμπεριστατωμένα τη σπουδή τους σε αμέτρητα βιβλία, εργασίες, συγγράμματα, πειράματα, αποστολές και διαλέξεις.


Η πίστη σε έναν υπόγειο κόσμο είναι το πιο επίμονο ζήτημα, που διατηρήθηκε μέσα στους αιώνες και εμφανίζεται στις περισσότερες παραδόσεις και μυθολογίες όλων των λαών του κόσμου.


Στις σελίδες του βιβλίου αυτού, αποκαλύπτονται πολλά μυστικά του ελληνικού χώρου, στοές και υπόγειοι τόποι, ειδικές αναλύσεις και αποκωδικοποιήσεις, παράδοξες ιστορίες, οι Δέρος, οι Βριλ, οι Νεφιλίμ και οι Ελοχίμ, τα Ελφς, οι Καλικάντζαροι, ο λήσταρχος Νταβέλης και ο Ήλιος του Μεσονυκτίου, οι Γκρίζοι και οι Λλοϊγκόρ, η Αγκάρθα και η Σαμπάλα, η Ανταρκτική και ο Επίγειος Παράδεισος, ο Αμμων Ρα και οι Λαμπερές Πέτρες, εξερευνητές που χάθηκαν για πάντα, μυστικά βασίλεια και η Υπερ-γλώσσα της ανθρωπότητας, ο Αδης και ο κόσμος των Σκιών, οι τόποι των υπόγειων ονείρων, εναλλακτικές γεωγραφίες και κοσμοθεωρίες, και άλλα τόσα πολλά…


[...] Στις σελίδες του βιβλίου αυτού, αποκαλύπτονται πολλά μυστικά του ελληνικού χώρου, στοές και υπόγειοι τόποι, ειδικές αναλύσεις και αποκωδικοποιήσεις, παράδοξες ιστορίες, οι Δέρος, οι Βριλ, οι Νεφιλίμ και οι Ελοχίμ, τα Ελφς, οι Καλικάντζαροι, ο λήσταρχος Νταβέλης, ο Ήλιος του Μεσονυκτίου, οι Γκρίζοι και οι Λλοϊγκόρ, η Αγκάρθα και η Σαμπάλα, η Ανταρκτική και ο Επίγειος Παράδεισος, ο Αμμων Ρα και οι Λαμπερές Πέτρες, εξερευνητές που χάθηκαν για πάντα, μυστικά βασίλεια και η υπερ-γλώσσα της ανθρωπότητας, ο Αδης και ο Κόσμος των Σκιών, οι τόποι των υπόγειων ονείρων, εναλλακτικές γεωγραφίες και κοσμοθεωρίες, και άλλα τόσα πολλά. Το μεγαλύτερο καλειδοσκόπιο μυστηρίων που συναντήσατε ποτέ...

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!