Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου - Πρακτικά θέματα με λύσεις

386796
Εκδόσεις: Σάκκουλας Π.Ν.
Σελίδες:266
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2013


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Με σταθερό γνώμονα την υποβοήθηση των φοιτητών στην κατανόηση του ιδιαιτέρως δυσχερούς μαθήματος των "Γενικών Αρχών Αστικού Δικαίου" παραδίδεται στην κυκλοφορία η τρίτη έκδοση του παρόντος βιβλίου. Η αποδεδειγμένη αγάπη των φοιτητών της Νομικής στο πόνημα αυτό επί δεκαπέντε συναπτά έτη, που ασφαλώς δικαιώνει τις διδακτικές προσδοκίες του γράφοντος, αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για την ανανέωσή του.
Η νέα έκδοση κατέστη άλλωστε επιβεβλημένη, προκειμένου το έργο αφ ενός να ενημερωθεί με τις επελθούσες νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις αλλά και τη νεότερη βιβλιογραφία και αφ ετέρου να συντονισθεί με το αντίστοιχο σύγγραμμά μου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε νέα έκδοση (Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου, 4η έκδ. 2012). Με την ευκαιρία αυτή προστέθηκαν πέντε νέα πρακτικά για τα εξής θέματα: τελολογική συστολή· προστασία προσωπικότητας κατηγορουμένου· αποδυνάμωση δικαιώματος· διάκριση μεταξύ απόλυτης και σχετικής ακυρότητας· ακυρωσία δικαιοπραξίας λόγω διαφθοράς.
Κατά την προετοιμασία της παρούσας έκδοσης και τη διόρθωση των δοκιμίων με συνέδραμε ουσιαστικά ο παλαιός μαθητής μου και νυν συνεργάτης μου Σωτήριος Ελ. Ιωακειμίδης, Δικηγόρος και Δ.Ν., τον οποίο ευχαριστώ θερμά και από τη θέση αυτή.
Απόστολος Σ. Γεωργιάδης
Συγγραφέας:
Γεωργιάδης, Απόστολος Σ.
Εκδότης:
Σάκκουλας Π.Ν.
Σελίδες:
266
ISBN:
9789604205059
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2013

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική