Μπορείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων και τη δική σας ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Έκπτωση
60%
Τιμή Εκδότη: 26.00
10.35
Τιμή Πρωτοπορίας
+
562456
Συγγραφέας: Gardner, Howard
Εκδόσεις: Κριτική
Σελίδες:289
Μεταφραστής:Γιαταγάνας, Ξενοφών
Ημερομηνία Έκδοσης:01/11/2006
ISBN:2229602184682

Περιγραφή


Σκεφτείτε την τελευταία φορά που προσπαθήσατε να αλλάξετε τη γνώμη κάποιου για κάτι σημαντικό: ενός ψηφοφόρου για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ενός καταναλωτή για τις προτιμήσεις του, ενός μαθητή για τη σχολική εργασία. Πιθανό να μην πετύχατε να αλλάξετε τις απόψεις των ατόμων αυτών. Γιατί η αλλαγή γνώμης παραμένει ακόμη κάτι μυστηριώδες; Γιατί οι άνθρωποι ακολουθούν έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης; Και τι χρειάζεται για να αλλάξουν την οπτική τους;

Σ αυτό το εικονοκλαστικό βιβλίο, ο συγγραφέας, παγκοσμίου φήμης ψυχολόγος του Χάρβαρντ, διατυπώνει πρωτότυπες απόψεις για το γοητευτικό αυτό αίνιγμα ? απόψεις που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους άλλους στη δουλειά, στο σπίτι, σε κάθε δραστηριότητα. Ο Gardner υποστηρίζει πως είναι εσφαλμένη η παραδοσιακή αντίληψη ότι αλλάζει κανείς γνώμη ξαφνικά και αποδεικνύει ότι πρόκειται για σταδιακή διαδικασία.

Ο συγγραφέας διακρίνει επτά "εργαλεία" που βοηθούν τη διαδικασία αλλαγής γνώμης, όπως η λογική, η έρευνα, τα γεγονότα, οι αντιστάσεις κ.ά. και δείχνει πώς οι άνθρωποι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να επιτύχουν σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά τους και την οπτική τους.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!