Πάρε την υγεία στα χέρια σου

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.40
13.58
Τιμή Πρωτοπορίας
+
502497
Συγγραφέας: Γανόπουλος, Ηλίας
Εκδόσεις: Λευκό Μελάνι
Σελίδες:237
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2018
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Η γνώση, λένε, είναι δύναμη, ναι θα συμφωνήσω! Αλλά είναι δύναμη, μόνο όταν χρησιμοποιείται από το άτομο προς όφελός του, γιατί, αν υπάρχει και δεν αξιοποιείται σωστά, τότε ποια είναι η αξία της; Σήμερα, γίνεται ολοένα και πιο κατανοητό ότι η λανθασμένη διατροφή, η παραπληροφόρηση, η έλλειψη θρεπτικών συστατικών και άσκησης είναι οι κύριες αιτίες που είναι υπεύθυνες για την κακή κατάσταση της υγείας του ανθρώπου.

Από την πλευρά του ατόμου, αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την υγεία του, είναι να ενημερωθεί ή ακόμη καλύτερα να απευθυνθεί σε ένα σύμβουλο υγείας (Health and Wellness Coaching ) ή σε ένα σύμβουλο θεραπευτικής (σε περίπτωση που έχει κάποιο πρόβλημα υγείας), προκειμένου να δημιουργήσει ένα προληπτικό πλάνο υγείας, με το οποίο μπορεί να γλιτώσει από πολλές εκφυλιστικές παθήσεις και προβλήματα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής του και διατηρώντας την υγεία του, για όσο το δυνατόν περισσότερο. Βέβαια, το σημαντικότερο της όλης υπόθεσης είναι να το εφαρμόσει και να το διατηρήσει, κάνοντας το τρόπο ζωής (σε ένα μεγάλο τουλάχιστον ποσοστό) και αυτό είναι κάτι, το οποίο ο σύμβουλος υγείας θα σε παροτρύνει και θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Ακόμη, σκοπός του ατόμου θα πρέπει να είναι να αποκτήσει σταδιακά, τουλάχιστον τις βασικές διατροφικές γνώσεις που χρειάζεται, για τους τρόπους λειτουργίας και τις απαιτήσεις που έχουν οι διάφοροι μηχανισμοί του σώματος, προκειμένου να λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά, γιατί μόνο γνωρίζοντας και συνειδητοποιώντας θα μπορέσει να θωρακίσει τον οργανισμό του και να παραμείνει υγιές. Εξάλλου, η πιο καλή και αποτελεσματική ασφάλεια που μπορεί να έχει ο άνθρωπος για την υγεία του είναι η γνώση και η πρόληψη.

Ο ανθρώπινος οργανισμός δε λειτουργεί όπως η ανθρώπινη λογική, έχει τον δικό του τρόπο και τη δική του λογική. Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο και ακριβό αγαθό για τον άνθρωπο και απαιτεί πολύ χρόνο, χρήμα, γνώση και προσπάθεια για να διατηρηθεί, αλλά δυστυχώς, μόνο όταν απειλείται ή έχει φτάσει σε ανεπανόρθωτο επίπεδο βλάβης, λαμβάνεται υπόψη και αυτό, όχι πάντα.
Συγγραφέας:
Γανόπουλος, Ηλίας
Εκδότης:
Λευκό Μελάνι
Σελίδες:
237
ISBN:
9786188369108
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2018

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!