Αεροπορικοί ναύλοι

Τicketing
78864
Συγγραφέας: Γαλίτης, Γιώργος
Εκδόσεις: Προπομπός
Σελίδες:175
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1999
ISBN:9789607860064


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το βιβλίο του Γ. Γαλίτη Αεροπορικοί Ναύλοι - Ticketing πραγματοποιεί εκτενή αναφορά και στους δύο τόμους του APT (Rules, Fares), αναλύοντας διεξοδικά όλες τις φάσεις κοστολόγησης και έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου και όλες τις επικρατούσες αρχές κατά-σκευής ναύλου (για παράδειγμα Lowest Combination, Direct Fare Undercut Check, BHC, DMC, Add-on Amounts κτλ.). Οι αρχές κατα-σκευής παρατίθενται σε συνδυασμό με πλήθος παραδειγμάτων και ασκήσεων, ώστε μετά τη μελέτη του βιβλίου ο εργαζόμενος ή ο σπου-δαστής να μπορεί να χειρίζεται χωρίς δυσκολία το APT και να μπορεί να ανταποκριθεί στην κατασκευή οποιουδήποτε ναύλου.

Η αναφορά στο APT δε θα ήταν βέβαια ολοκληρωμένη χωρίς το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο, δηλαδή κάποιες πληροφορίες που οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος οφείλει να γνωρίζει, όπως:

- χαρακτηριστικά και σκοποί της ΙΑΤΑ, καθώς και κωδικοί, συντομογραφίες, ορισμοί που έχει διεθνώς θεσπίσει

- το αεροπορικό εισιτήριο (και το MCO): περιγραφή και τρόπος συμπλήρωσης

- κατηγορίες ναύλων

- το νέο νομισματικό σύστημα και τρόποι πληρωμής

- εργασίες που πλαισιώνουν την έκδοση του εισιτηρίου (προ-πλήρωση, επανέκδοση, αντικατάσταση, εξαργύρωση, παράταση ισχύος κτλ.) κ.ά.

Ο στόχος του βιβλίου είναι διπλός: δεν απευθύνεται μόνο, όπως προαναφέρθηκε, στους επαγγελματίες των αεροπορικών εταιρειών και των γραφείων ταξιδίων, αποτελεί και ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για τους φοιτητές και σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων σε όλες τις βαθμίδες (Τ.Ε.Ι., Α.Σ.Τ.Ε., Ι.Ε.Κ. κτλ.).

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!