Γαία ο μυστικός μας πλανήτης

145408
Συγγραφέας: Bright, Jonathan
Εκδόσεις: Αρχέτυπο
Σελίδες:238
Ημερομηνία Έκδοσης:01/11/2002
ISBN:9789607928870


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Μύθοι της δημιουργίας, μυστικά ταξίδια, το αόρατο πρόσωπο του πλανήτη, γραμμές Ley, πλανητικό ημερολόγιο, ιερή γεωγραφία, τόποι δύναμης, μυστήριες οντότητες κ.ά.



Η ιστορία της Γαίας δεν είναι ίδια με την ιστορία της ανθρωπότητας, είναι δοσμένη όμως με τα μάτια των ανθρώπων. Έτσι όταν μιλάμε για τη Γαία, τη Φύση, τον πλανήτη μας, τον κόσμο μας, πρέπει να διαχωρίζουμε την ιστορία της απ` αυτή των ανθρώπων, γιατί έχει δική της ξεχωριστή, πιο παράξενη και περισσότερο μυστική.
Οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου μας περιγράφουν όλα εκείνα τα μυστικά του πλανήτη μας, που παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, την υλική και την πνευματική. Και με τα κείμενά τους μας ταξιδεύουν σε έναν γνωστό μα τόσο άγνωστο και μυστηριώδη κόσμο που πολλές φορές φαίνεται εξωγήινος!
Από τη δημιουργία της Γης στα αόρατα τσάκρας της, από τα ταξίδια των εξερευνητών στο ρόλο του ανθρώπου μέσα στη Φύση, από τις μυστηριώδεις τελετές των ιθαγενών στο πνεύμα του κάθε τόπου, από τον Παράδεισο στην Κόλαση, από την ιερή γεωγραφία στο ζωντανό οργανισμό που ονομάζεται Γαία
Σ` αυτό το βιβλίο η Γαία ξετυλίγει τα μυστικά της και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα ανακαλύψουμε. Ένα βιβλίο που είναι μια "πύλη" όχι για άλλους κόσμους και πλανήτες, αλλά για την ίδια τη γη, τη δική μας Γη!

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!