Τι είπε πραγματικά ο Γιούνγκ

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 10.00
9.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
51265
Συγγραφέας: Φόρνταμ, Φρίντα
Εκδόσεις: Γλάρος
Σελίδες:160
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1981
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Η σκέψη του Γιουνγκ υπήρξε γιγαντιαία. Το πάθοε του να αποκαλύψει την αλήθεια ασίγαστο. Οι παρατηρήσεις και τα συμπεράσματά του σπρώχνουν το ανθρώπινο μυαλό ν’ ανοίξει νέους δρόμους στη σκέψη. Σίγουρα, ο Γιουνγκ υπήρξε από τους μεγαλύτερος εξερευνητές του ανθρώπινου νου.
Τάιμς

Ο Γιουνγκ βρισκόταν πάντα σε μια γιγαντιαία κλίμακα… ήταν ο μεγάλος ανατόμος της ανθρώπινης ψυχής. Ταυτόχρονα υπήρξε ένας από τους μεγάλους απελευθερωτές του Δυτικού Ανθρώπου.
Πρίστλεϋ

Ο Γιουνγκ ανεβαίνει συχνά στα ίδια ύψη με τον Μπλέηκ, τον Νίτσε και τον Κίρκργκαρντ… ‘Όπως κάθε αληθινός προφήτης ή καλλιτέχνης έτσι και ο Γιουνγκ τέντωσε σε νέες διαστάσεις την ανθρώπινη φαντασία… Η ικανότητα να μοιραστεί κανείς τις γιουνγκιανές συγκινήσεις, είναι αναμφισβήτητα η ικανότητα του ελεύθερου μυαλού.
Φίλιπ Τόυνμπυ

Τα γραφτά του Γιουνγκ φαίνονται δύσκολα από πρώτη άποψη και ο αναγνώστης χάνει κάποτε την ουσία τους. Αυτή την ουσία, την ψυχή των γραφτών του Γιουνγκ, αποκαλύπτει αυτό το βιβλίο. Με απλή και κατανοητή γλώσσα, που δεν παραβιάζει τη λεπτότητα και τη δημιουργική μεγαλοφυΐα του Γιουνγκ, η Φρίντα Φόρνταμ φέρνει τον αναγνώστη κοντά σε έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους ψυχολόγους.
Συγγραφέας:
Φόρνταμ, Φρίντα
Εκδότης:
Γλάρος
Σελίδες:
160
ISBN:
9780002750363
Μεταφραστής:
Λώμη, Μαρίνα
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1981

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική