Φέρε με πίσω

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.50
10.85
Τιμή Πρωτοπορίας
+
488648
Συγγραφέας: Paris, B.A.
Εκδόσεις: Bell
Σελίδες:368
Επιμελητής:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ - ΜΙΧΕΛΟΓΚΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Μεταφραστής:ΚΑΝΤΖΟΛΑ-ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:26/10/2018
ISBN:9789606207549
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Εκείνη εξαφανίστηκε. Εκείνος είπε ψέματα.
Τα μυστικά τους δε θα μείνουν θαμμένα.

Η συγγραφέας των διεθνών bestsellers Πίσω από Κλειστές Πόρτες και Η Κατάρρευση επιστρέφει με ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα αγωνίας, με μια ιστορία με γρήγορη πλοκή και γεμάτη απρόσμενες ανατροπές, που θα σας κόψει την ανάσα!
Η B. A. Paris, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε 40 χώρες και με τα βιβλία της να έχουν κατακτήσει τις πιο έγκυρες λίστες των bestseller (New York Times, Sunday Times, Publisher’s Weekly, iBook, Amazon, Kindle bestsellers κ.α.), θεωρείται αυτή τη στιγμή μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου ψυχολογικού θρίλερ: ενός είδους που βρίσκεται σε πλήρη άνθηση τα τελευταία χρόνια και το οποίο συνδυάζει την αγωνία και τις ανατροπές σε ιστορίες που θα μπορούσαν να συμβούν σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
Το Φέρε με Πίσω από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία έγινε bestseller στις λίστες των New York Times, των Sunday Times και του Kindle και παγίωσε τη θέση της Paris στην κορυφή των συγγραφέων των ψυχολογικών μυθιστορημάτων αγωνίας.
Είναι γεγονός πως «διανύουμε μια νέα Χρυσή Εποχή στη συγγραφή των θρίλερ, χάρη σε εκπληκτικά βιβλία όπως το Φέρε με πίσω» (Lee Child) και η B. A. Paris είναι αναμφίβολα σήμερα η #1 «εθιστική νέα φωνή στα μυθιστορήματα αγωνίας» (Sophie Hannah). Αν δεν την έχετε ανακαλύψει ακόμη, τώρα ήρθε η ώρα!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο Φιν και η Λέιλα είναι νέοι και ερωτευμένοι. Καθώς επιστρέφουν οδικώς από τις διακοπές τους στη Γαλλία, ο Φιν κάνει μια στάση σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και αφήνει τη Λέιλα μόνη στο αυτοκίνητο. Όταν γυρίζει, μερικά λεπτά αργότερα, η Λέιλα έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Αυτή είναι η ιστορία που λέει στην αστυνομία ο Φιν. Και είναι η αλήθεια –αλλά όχι όλη η αλήθεια.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Φιν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με την Έλεν, την αδερφή της Λέιλα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. Κάποιος έχει δει τη Λέιλα. Είναι όντως εκείνη, όμως, ή κάποιος που προσποιείται ότι είναι η Λέιλα; Και, αν είναι εκείνη, τι θέλει; Και τι συνέβη πραγματικά τη νύχτα της εξαφάνισής της;

Κριτικές

Καλό αλλά όχι αυτό που περίμενα από τη συγκεκριμένη συγγραφέα.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!