Έρωτος φύσις

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 13.18
9.23
Τιμή Πρωτοπορίας
+
50465
Συγγραφέας: Φάρος, Φιλόθεος π.
Εκδόσεις: Αρμός
Σελίδες:238
Ημερομηνία Έκδοσης:1/7/2009
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Ίσως τίποτε άλλο δεν προκαλεί τόσο ανθρώπινο πόνο και δεν γίνεται αιτία τόσης σπατάλης ανθρώπινης ζωής, όσο η επικρατούσα αντίληψη για την πραγματική φύση και λειτουργία του έρωτα. Ιδιαίτερα ολέθρια για τον άνθρωπο και τη ζωή του είναι η εντύπωση που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι για την περί έρωτος άποψη της χριστιανικής παραδόσεως. Ίσως τίποτε δεν είναι τόσο κρίσιμο και τόσο καίριο για τον άνθρωπο όσο η γνώση για την πραγματική φύση του έρωτα, γιατί ο έρως είναι η πηγή της ζωής.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Συγγραφέας:
Φάρος, Φιλόθεος π.
Εκδότης:
Αρμός
Σελίδες:
238
ISBN:
9789607102034
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/7/2009

Ένα πολύ ενδιαφέρον δοκίμιο, αν και κάπως παλιό (1990 η πρώτη χρονιά έκδοσης) γύρω από τον έρωτα. Ο συγγραφέας προσπαθεί να αναδείξει την πνευματικότητα που πρέπει να διακατέχει αυτό το βαθύτατο συναίσθημα που στην ιδανική του μορφή είναι δυνατό να ενώσει δια παντός δυο πρόσωπα. Η γλώσσα είναι απλή και απολύτως κατανοητή και η διαπραγμάτευση του θέματος αγγίζει και άλλα πεδία καθώς ο συγγραφέας διευρύνει την έννοια του έρωτα πολύ πέρα από τα αμιγώς ανθρώπινα μια και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να μιλήσει και για τον έρωτα προς το Θείο Πνεύμα αλλά και για τον έρωτα του Θεού προς τον άνθρωπο. Πολύ καλό γιατί μιλά για ορισμένες αξίες που όλο και περισσότερο εκλείπουν από την εποχή μας. Μακάρι να διαβαστεί από νέους ανθρώπους που τώρα αρχίζουν το ταξίδι της ζωής!

Εξαιρετικό! Απλή γλώσσα, απολύτως κατανοητή για ένα θέμα που δεν περιμένεις ευκολα να αναλυθεί από ένα ιερωμένο -τον έρωτα σε όλες του τις διαστάσεις. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για μια άλλη ματια, πολύ πιο ανθρώπινη αλλά και ταυτόχρονα ιατρικά παραδεδομένη.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!