Οι Γκουρού ο νέος και ο Γέροντας Παϊσιος

Έκπτωση
15%
123714
Σελίδες:510
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2007


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Δεν ήθελα να εξαπατηθώ για μια ακόμη φορά στη ζωή μου. Παρ όλα τα θαυμαστά γεγονότα που είχα δει από τον π. Παΐσιο... τον αμφισβητούσα. Δεν πίστευα τις εξηγήσεις που έδινε. Μπορεί αυτός να το βλέπει έτσι, η πραγματικότητα όμως να τον ξεπερνά. Μπορεί να κατέχει ένα τμήμα της αλήθειας, μπορεί κάποια άλλα τμήματα της αλήθειας να υπάρχουν και σ άλλα συστήματα σκέψης και σ άλλες θρησκείες. Μπορεί να είμαι τώρα επηρεασμένος από την έντονη προσωπικότητά του, απότο περιβάλΛον του Αγίου Όρους. Άν απομακρυνθώ, αν πάρω κάποια απόσταση ίσως δω διαφορετικά τα πράγματα.
Αποφάσισα λοιπόν να δώσω ίσες ευκαιρίες και στους Ινδουιστές γιόγκι. Τους γνώριζα βέβαια πριν γνωρίσω τον π. Παΐσιο, αλλά ποτέ δεν είχα πάει στην Ινδία, στο κέντρο τους, στην καρδιά τους. Αποφάσισα λοιπόν να ανοίξω την ψυχή μου και σε αυτούς, όσο την είχα ανοίξει στον γέροντα. Αποφάσισα να πάω να ζήσω μαζί τους, να ζυμωθώ μαζί τους, όπως είχα κάνει και με τους ορθόδοξους μοναχούς.
Συγγραφέας:
Φαρασιώτης, Διονύσιος
Εκδότης:
Ορθόδοξος Κυψέλη Θεσ/νίκης
Σελίδες:
510
ISBN:
9780008451196
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2007

Υπέροχο βιβλίο, μου έλυσε απορίες που με απασχολούσαν βαθειά, μου άλλαξε τη ζωή, καθώς επίσης, με οδήγησε στην αλήθεια! Νιώθω τυχερή που το διάβασα!

Το έχω διαβάσει 2 φορές και είναι εξαιρετικό. Με βοήθησε πάρα πολύ και τις 2 φορές.

Το διάβασα και παραγματικά με φώτισε ........Παρακαλώ ψάχνω να το βρω γιατί θέλω να έχω στη βιβλιοθήκη μου....Θα το εκδόσετε ξανά?

Το διάβασα πριν από μερικά χρόνια και επειδή το δάνεισα σε κάποιον γνωστό μου ιερέα θέλω να το ξαναβάλω στη βιβλιοθήκη μου. Είναι καταπληκτικό, ειδικά για νέους ανθρώπους, που αναζητούν απαντήσεις σε θεολογικά θέματα και θέματα πίστης

το ΒΙΒΛΙΟ που αλλαξε την ζωη μου στα 23 και σιγουρα οχι μονο την δικη μου!
να εχουμε τις πρεσβειες της Μεγαλης αυτης Μορφης του Αγιου Ορους και της Ορθοδοξιας μας , του Αγιου Γεροντα Παίσιου!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που ξεδιαλύνει το θολό τοπίο
της εποχής μας..

Το βιβλίο είναι πολύ καλό και πρέπει να μελετηθεί ιδιαίτερα από όσους έχουν την σκέψη να ασχοληθούν με της ανατολικές δοξασίες(ινδουϊσμό ,γιόγκα,γκουρού κ.τλ) και όσους έχουν ασχοληθεί με αυτά,οι μεν για να δουν σε τι μονοπάτια απωλείας κινδυνεύουν να οδηγηθούν και οι δε να το επιβεβαιώσουν.

εξαιρετικο, ειμαι 20 χρονων και μου λυνει αποριες και επιβεβαιωνει σκεψεις....
Γράψτε μια κριτική