Φάκελος Ρέμπους - Οι άγνωστες υποθέσεις

430067
Συγγραφέας: Ράνκιν, Ίαν
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες:488
Επιμελητής:ΤΣΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ
Μεταφραστής:ΣΑΚΚΑ ΝΑΝΤΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:26/11/2015
ISBN:9786180302103


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Δεν υπάρχει άλλος επιθεωρητής σαν τον Τζον Ρέμπους. Ευφυής, οξύθυμος και εντελώς απρόβλεπτος- είναι στο στοιχείο του στη σκοτεινή πλευρά του Εδιμβούργου. Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια ανασκόπηση της καριέρας του, από τα πρώτα του βήματα έως τη συνταξιοδότησή του. Στις σελίδες του έρχονται στο φως δεκαεπτά άγνωστες και αδημοσίευτες έως σήμερα συναρπαστικές υποθέσεις στις οποίες ενεπλάκη ο Ρέμπους.
Όλα όσα θέλατε να μάθετε λοιπόν για τον Τζον Ρέμπους σ’ έναν τόμο επιτομή της δράσης του, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και η ιδανική εισαγωγή στον κόσμο του επιθεωρητή για όσους δεν τον έχουν γνωρίσει ακόμη.

Απολύτως απαραίτητο για τους φαν του Ρέμπους.
CRIME FICTION LOVER

Αυτό το βιβλίο είναι επικίνδυνο: δεν πρέπει να το έχεις στο κομοδίνο σου – μπορεί να μη σε πιάνει ύπνος μέχρι να φτάσεις στην τελευταία του σελίδα? δεν πρέπει να το δανείσεις σε άλλους – μπορεί να μην το πάρεις ποτέ πίσω.
CORNFLOWER BOOKS

Πάντα είναι απόλαυση να διαβάζεις τον Ρέμπους, όσο σκοτεινές κι αν είναι οι υποθέσεις του. Η αφήγηση μεταφέρει ακέραιο το πνεύμα του Εδιμβούργου καθώς και το μεγαλείο της Σκοτίας.
INDEPENDENT ON SUNDAY

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!