... Κατά γελοιογραφική προσέγγιση...

30.57
Τιμή Πρωτοπορίας
+
325463
Σελίδες:166
Επιμελητής:Καζάζη, Γιώτα
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789608369412
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Το βιβλίο αυτό, πόνημα ενός μέλους του ΤΕΕ στον τομέα της Εικαστικής Σάτιρας, αναφέρεται σε ποικίλα κοινωνικά θέματα και πρωτίστως εκείνα του περιβάλλοντος και της επιστήμης και τεχνολογίας, της τέχνης και πολιτισμού, της υγείας κ.ά., πιστεύουμε πως θα έχει απήχηση τόσο μεταξύ των μελών του ΤΕΕ, όσο και ευρύτερα.

Πρόκειται για ένα λεύκωμα σε πολυτελή έκδοση (κατάλληλο και για... δωρο- δοκία όχι με την κακή έννοια!), έγχρωμη, που περιλαμβάνει 125 χιουμοριστικά σκίτσα, επιλεγμένα μεταξύ πολλών που φιλοτέχνησε ο σκιτσογράφος την τελευταία 8ετία. Σχεδόν όλα έχουν επιλεγεί και εκτεθεί σε μεγάλες Διεθνείς Εκθέσεις που προέκυψαν από Διεθνείς Διαγωνισμούς Γελοιογραφίας, σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Πολλά δε από τα σκίτσα αυτά έχουν βραβευθεί στους διαγωνισμούς αυτούς.

Περιέχει 15 ενότητες, και προσφέρει, όπως ο σκιτσογράφος προλογίζει σ αυτό, στους θιασώτες της εικαστικής σάτιρας που είναι κατεξοχήν η γελοιογραφία, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διαφορετικό "μοτίβο" από αυτό που είναι συνηθισμένοι να βλέπουν καθημερινά στον ημερήσιο ή /και περιοδικό τύπο, τόσο από θεματική, όσο και από τεχνική άποψη, καθώς έχει κάνει ευρύτατα χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!