Εξ αποστάσεως

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 16.00
11.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
403482
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: iWrite.gr
Σελίδες:282
Επιμελητής:ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΠΟΜΜΕΡ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:10/07/2014
ISBN:9786185067069
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, σε συνεργασία με τις εκδόσεις iwrite κυκλοφoρούν ένα πολυσυγγραφικό μυθιστόρημα με τίτλο: "Εξ αποστάσεως", από τους σπουδαστές: Μαρία Βανιώτη, Αργύρη Γιαμάλογλου, Σταυρούλα Δάμπαλη, Πάρη Κλαρνέτατζη, Τζένη Κουμπή, Μάγδα Κουτσούκου, Ανδρέα Κριτσιμά, Καλλιόπη-Βίλλυ Κωτούλα, Ελίνα Λαγουδάκη, Γιούλη Μακρή, Κωνσταντίνο Παλίλη, Σταυριανή Σιδέρη, Λητώ Συμβουλίδου, Χαρά Σωτηροπούλου, Θάλεια Τζίμκα, Χρήστο Χαρακόπουλο και Λυδία Ψαραδέλλη.

Το μυθιστόρημα "Εξ αποστάσεως" είναι μια ομαδική δουλειά, από ανθρώπους νέους, με ανήσυχο πνεύμα. Η λαχτάρα τους για τη συγγραφή φαίνεται από τις πρώτες σελίδες. Δημιουργήθηκε ακριβώς όπως υποδεικνύει και ο τίτλος του. Εξ αποστάσεως.

κείμενο οπισθόφυλλου
"Παραμονή Χριστουγέννων. Ένας πυροβολισμός χαλάει την γιορτινή ατμόσφαιρα και ενώνει τις ζωές επτά ανθρώπων, άγνωστων μεταξύ τους. Μία σφαίρα. Δύο δολοφονίες. Μία απαγωγή και ένας νεκρός σκύλος που μπαίνει σε έναν τάφο που όμως δεν προορίζεται γι' αυτόν. Και η περιπέτεια ξεκινά. Επτά άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με την μοίρα αλλά και με τα όνειρά τους. Θύτες και θύματα της ζωής, προσπαθούν να ξεφύγουν από το πεπρωμένο αλλά και από τα δίχτυα της αστυνομίας. Ανάμεσά τους γεννιούνται συναισθήματα, μίση, υποψίες και πάθη. Τα όνειρά τους γιγαντώνονται και οι επιθυμίες τους γίνονται ακατανίκητες. Η νέα ζωή είναι πρόκληση αλλά η παλιά τροχοπέδη. Θα μπορέσουν να αλλάξουν τη μοίρα τους; Είναι δυνατόν να νικήσουν το παρελθόν και να κατακτήσουν το μέλλον;"

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!