Έρωτας στη Βενετία

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 18.50
13.88
Τιμή Πρωτοπορίας
+
267358
Συγγραφέας: Di Robillant, Andrea
Εκδόσεις: Modern Times
Σελίδες:404
Μεταφραστής:ΔΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΑΙΡΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/04/2005
ISBN:9789604410668
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Φιλάω το γράμμα σου, μη έχοντας κάτι άλλο να φιλήσω, και το σφίγγω πάνω μου σαν να ήσουν εσύ. Μέσα στο μυαλό μου σ' αγκαλιάζω και σχεδόν δεν τον αντέχω... Τι μπορώ να κάνω; Να αντισταθώ άλλο, είναι αδύνατον. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αγάπη μου, τα υπόλοιπα, όμως, μπορείς να τα φανταστείς. Γράψε μου, Τζουστινιάνα, γράψε μου και, αν δεν έχεις τι να μου γράψεις, πες μου χίλιες φορές πως μ' αγαπάς.
Σκεφτόμουν τις μέρες που θα είμαστε μαζί, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κάθε βράδυ. Η σκέψη αυτή οδήγησε σε μια άλλη κι εκείνη στην επόμενη, μέχρι που πήρα ολόκληρος φωτιά και σε έβλεπα μαζί μου στο κρεβάτι...

Αντρέα



Έλαβα την επιστολή σου κι έτρεξα σε ένα μικρό δωμάτιο, κλειδώθηκα μέσα και αφέθηκα στην απόλαυση του δικού σου έρωτα. Έσφιξα στην αγκαλιά μου πρώτα την επιστολή κι έπειτα την εικόνα σου, ενώ με πλημμύριζαν κύματα τρυφερότητας.

Τζουστινιάνα




Ένας απαγορευμένος έρωτας γεννήθηκε στα κανάλια της Βενετίας. Οι λεπτομέρειες καταγράφονται σε εκατοντάδες χειρόγραφες επιστολές που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι δύο παθιασμένοι εραστές και διασώθηκαν από το παλάτσο της Βενετίας· επιστολές που έρχονται για πρώτη φορά στο φως μέσα από τη σαγηνευτική αφήγηση του μοναδικού «κληρονόμου», του Andrea di Robilant.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!