Έρωτας σε πρώτο πρόσωπο

29 ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα 'Τα Νέα' το καλοκαίρι του ' 97
70441
Συγγραφέας: Ανθολογία
Εκδόσεις: Κέδρος
Σελίδες:383
Επιμελητής:ΧΑΡΤΟΥΛΑΡΗ ΜΙΚΕΛΑ
Εικονογράφος:ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1997
ISBN:9789600414202


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Ένα βιβλίο που υπογράφουν 29 συγγραφείς και που μερικοί από αυτούς είναι ο Β.Βασιλικός, Ν. Γιαννακοπούλου, Μ. Ελευθερίου, Γ. Μανιώτης, Κ. Μουρσελάς, Β. Ραπτόπουλος, Γ. Σκούρτης, και Ε. Τριβιζάς.

Διηγήματα, αφηγήσεις ή αυτοβιογραφικές σημειώσεις για ερωτικά παιχνίδια ή ερωτικά τραύματα, για έρωτες ακρωτιριασμένους ή έρωτες που έκαναν τον κύκλο τους, για έρωτες χωρίς σύντροφο, φαντασιώσεις ή φονικούς έρωτες, που εναλλάσσονται συχνά χωρίς μεγάλο πάθος αλλά πάντα με πολλές σκέψεις και σύνθετα συναισθήματα. Έτσι ώστε όλες μαζί αποτελούν ψηφίδες του μωσαικού που συνιστά την καθημερινότητα του έρωτα στη σημερινή Ελλάδα. Και από εκεί σ' ολόκληρον τον κόσμο. Οι συγγραφείς που τις υπογράφουν, χαρακτηρίζονται από το
φανατικό κοινό τους -μικρό ή μεγάλο- και από το ότι βρίσκονται στο προσκήνιο τα τρία τέσσερα τελευταία ρόνια. Δεν πρόκειται όμως μόνον για "σταρ" των Ελληνικών γραμμάτων, μπεστσελερίστες ή διεθνείς ή μόνον για ευρύτατα καταξιωμένους τεχνίτες της γραφής. Αλλά και για πένες άγνωστες ενδεχομένως στο ευρύ κοινό, για περιφερειακούς συγγραφείς-στυλίστες ή για νεότατα ταλέντα, που όμως ξεχωρίζουν για το ύφος και τη γραφή τους. Επιπλέον, όλους τους έχει απασχολήσει και παλαιότερα το θέμα του έρωτα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!