Βιολογική γεωργία

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 30.43
22.82
Τιμή Πρωτοπορίας
+
285779
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:384
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2000
ISBN:9789608524897
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να δείξει, ότι σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος, το παγκόσμιο οικολογικά σύστημα λειτουργεί με τέλεια αρμονία.
Η αρμονία αυτή εξασφαλίζει: υγιές έδαφος με τους κατάλληλους μικροοργανισμούς, υγιεινή ατμόσφαιρα, υγιή φυτά και ζώα, υγιείς οργανικές ουσίες (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη κ.λπ.) και κατά συνέπεια υγιείς ανθρώπους με μακροζωία.
Η επάρκεια και η ποιότητα των αγαθών επιτυγχάνονται από τη φύση με αειφορικό τρόπο και όχι με επιβλαβείς για το περιβάλλον παρεμβάσεις.
Οι άσκοπες παρεμβάσεις ίσως να αυξάνουν ένα παράγοντα (παραγωγή, ακαθάριστο κέρδος) που εξυπηρετεί τους ολίγους, αλλά ζημιώνουν όλους τους άλλους (υγεία, καθαρό κέρδος κ.λπ.) που εξυπηρετούν το σύνολο.
Η αποκωδικοποίηση των μυστικών της φύσης και η πρακτική εφαρμογή τους θα μας φανερώσει πολλές χρήσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες που είναι ο καλύτερος τρόπος παρεμβάσεως. Το βιβλίο της "Βιολογικής Γεωργίας" περιγράφει του τρόπους με τους οποίους υλοποιούνται τ ανωτέρω.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!