Επικίνδυνη έλξη

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 14.00
9.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
491497
Συγγραφέας: Τσιρωνά, Μαρία
Εκδόσεις: iWrite.gr
Σελίδες:204
Επιμελητής:Τσιρέλη, Ευλαμπία
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/2018
ISBN:9789606260728
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ο Κορωναίος είναι δικηγόρος, στα πενήντα του, με σύζυγο μια διάσημη, πολυάσχολη ηθοποιό και μια εντεκάχρονη κόρη που τη μεγαλώνει σχεδόν μόνος του. Η Λία είναι δικαστής, στα σαρανταπέντε της, αφιερωμένη στην καριέρα της, με φήμη εξαιρετικά αυστηρής και άτεγκτης δικαστικής λειτουργού, και μόνη. Οι δυο τους έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων, τηρώντας πάντοτε, ωστόσο, το αυστηρό πρωτόκολλο του συγκεκριμένου χώρου που απαιτεί οι δικηγόροι και οι δικαστές να διατηρούν μεταξύ τους σχέσεις τυπικά επαγγελματικές.

Από μια παραξενιά της τύχης, εγκλωβίζονται για μερικές ώρες στο υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης έπειτα από έκρηξη βόμβας. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν οδηγούν σε ένα σταδιακό ξεγύμνωμα ψυχής, μια αποκάλυψη των προσωπείων που κατασκευάζουν οι άνθρωποι για να επιβιώσουν μέσα στις κοινωνικές και οικογενειακές συμβάσεις. Ένας παράξενος έρωτας αρχίζει να γεννιέται, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει προσπαθήσει γι’ αυτό.

Οι δύο όψεις των ανθρώπων, η πραγματικά ανθρώπινη, ευάλωτη, τρυφερή, ελεύθερη και από την άλλη η σκληρή, αποστασιοποιημένη, το προσωπείο-όπλο στις επιταγές της ζωής, αντιμάχονται. Ποια από τις δύο θα επικρατήσει; Ποια θα καταδικαστεί; Ποια θα είναι τελικά η ετυμηγορία;

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!