Εκπαίδευση και τύφλωση

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.90
13.93
Τιμή Πρωτοπορίας
+
348885
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Πεδίο
Σελίδες:356
Επιμελητής:ΖΩΝΙΟΥΣΙΔΕΡΗ ΑΘΗΝΑ - ΣΠΑΝΔΑΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:11/11/2011
ISBN:9789609552271
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Τα κείµενα του τόµου καταγράφουν τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην εκπαίδευση των τυφλών και των µερικώς βλεπόντων µαθητών. Οι συγγραφείς –ειδικοί µε µεγάλη πείρα και γνώση του αντικειµένου– παρουσιάζουν τις εξελίξεις και τα επιτεύγµατα, επισηµαίνουν τη σηµασία της περαιτέρω γνώσης για την έρευνα και την αξιολόγηση των τεκταινόµενων στην εκπαίδευση, και επιχειρούν να µεταβιβάσουν την υπάρχουσα γνώση στους εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε αυτοί µε τη σειρά τους να αισθανθούν ικανοί να συνεισφέρουν στην ενταξιακή διαδικασία και στη βελτίωση της παρεχόµενης εκπαίδευσης στους τυφλούς και τους µερικώς βλέποντες µαθητές.


Το βιβλίο αποτελεί ένα χρηστικό βοήθηµα για τους εκπαιδευτικούς της γενικής και ειδικής πρωτοβάθµιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης, για τους µεταπτυχιακούς φοιτητές της ειδικής αγωγής, αλλά και για τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται να ενηµερωθούν σχετικά µε το θέµα της τύφλωσης και τις σηµαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται στο εκπαιδευτικό και το κοινωνικό πλαίσιο για την άρση των κάθε είδους εµποδίων που ακολουθούν αυτή την κατάσταση.



Κείμενα: Αθηνά Ζωνιού - Σιδέρη, Roger Slee, Derrick Armstrong, Susanna Millar, John M. Kennedy, Παναγιώτα Καραγιάννη, Αναστασία Βλάχου, Elizabeth Clery, Karin Edigkaufer, Αργυρώ Ράπτου, Eamonn Fetton, Oystein Forsbak, Joao Roe, Emmy Csocsάn, Ευξοδία Ντεροπούλου - Ντέρου, Γεωργία Παπασταυρινίδου, Ηλέκτρα Σπανδάγου, Γεώργιος Θ. Κουρουπέτρογλου, Mario Batusic, Σοφία Παπασωτηρίου, Diane L. Fazzi, Νεκτάριος Παΐσιος

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!