Δράμα (Ιστορίες του Τόπου μας)

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 12.00
8.40
Τιμή Πρωτοπορίας
+
496555
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: iWrite.gr
Σελίδες:174
Επιμελητής:Βελούδου - Αποκότου, Άρτεμις
Ημερομηνία Έκδοσης:01/03/2019
ISBN:9789606270611
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Οι Εκδόσεις iWrite, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Ιστορίες του τόπου μας», προσκάλεσαν όλους τους συγγραφείς της ευρύτερης περιοχής της Δράμας, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουν με ένα διήγημά τους που σαν φόντο να έχει τον τόπο τους.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προώθηση του πολιτισμού της περιοχής, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης. Στόχος μας, να γνωρίσουμε όλοι τη Δράμα μέσα από μία σειρά λογοτεχνικών κειμένων. Μέσα από έναν έρωτα ή μία ιστορία μυστηρίου. Να περπατήσουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές των διηγημάτων σε γνώριμα μέρη, αλλά με έναν διαφορετικό – βιωματικό πάντα τρόπο.

Και το καταφέραμε! Η συμμετοχή ήταν ένθερμη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η δημιουργικότητα δεν είναι χάρισμα των λίγων, αλλά ικανότητα των πολλών.

Στο βιβλίο αυτό λοιπόν, είναι συγκεντρωμένα όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική συλλογή.


Συμμετέχουν με έργα τους οι:

Μαρία Άγγου, Ευγενία Βογιατζή, Χρυσάνθη Δάινα, Ειρήνη Δερμιτζάκη, Βασίλης Διακοβασίλης, Δημήτρης Δικμάνης, Μαρία Καμπάνταη, Πάνος Καμπίτσης, Παναγιώτα Καρακουλάχ, Ηλίας Καρπώνης, Κατερίνα Κροτοπούλου, Τίμος Παπαδόπουλος, Χριστόφορος Σεμέργελης, Δήμητρα Στεφανίδου, Ανατολή Φωτιάδου

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!