Αγαπητέ κύριε Δαρβίνε...

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 24.34
14.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
277492
Συγγραφέας: Dover, Gabriel
Εκδόσεις: Τραυλός
Σελίδες:412
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2006
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Αγαπητέ κύριε Ντόβερ,

"Αισθάνομαι χαρούμενος που κάνατε τον κόπο να μου γράψετε.
Μόλις κάποιος πεθάνει, όλοι υποθέτουν ότι ο νεκρός δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον για το αντικείμενο που τον απασχολούσε σε όλη του τη ζωή -τι θλιβερή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης! Απ όσα αναφέρετε στις επιστολές σας, σχετικά με όλους αυτούς που προσπαθούν να αναλύσουν κάθε απόχρωση της ζωής και της σκέψης μου, συμπεραίνω ότι όντως υπάρχει ζωή μετά θάνατον. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τις τιμητικές διακρίσεις που μου απονέμονται, αν και ενοχλούμαι όταν η θεωρία μου για τη φυσική επιλογή, γίνεται αποδεκτή σε ορισμένους κύκλους χωρίς τα αναγκαία πειραματικά στοιχεία...
Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να με ταξιδεύσετε στα θαύματα της βιολογίας των ημερών σας. Θα είμαι υπομονετικός και θα απολαύσω αυτό το ταξίδι. Άλλωστε, η μόνη μου ασχολία, εδώ που βρίσκομαι, είναι να ακούω τον ακατάπαυστο βηματισμό των παπουτσιών πάνω στο πλακόστρωτο του μοναστηριού".
Ειλικρινά δικό σας,
Charls Darwin

Το βιβλίο είναι ένα ευφυές μίγμα επιστήμης, ιστορίας και βιογραφίας. Παρουσιάζει μια πρωτότυπη θεώρηση της ανάπτυξης, της συμπεριφοράς και της εξέλιξης, διατρέχοντας την Ιστορία από την εποχή του Δαρβίνου μέχρι την τρέχουσα εθνοκάθαρση στα Βαλκάνια.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Συγγραφέας:
Dover, Gabriel
Εκδότης:
Τραυλός
Σελίδες:
412
ISBN:
9789607990624
Μεταφραστής:
Καζλαρής, Χάρης
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2006

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική