Πολιτικά εγκλήματα

Άγνωστες ιστορικές πτυχές 1960-1978
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 31.04
27.94
Τιμή Πρωτοπορίας
+
291447
Συγγραφέας: Δημητρίου, Θεοφάνης
Εκδόσεις: Επιφανίου Κ.
Σελίδες:518
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2007
ISBN:9780006850113
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Ο Θεοφάνης (Φανής) Δημητρίου, πρώην Υπαρχηγός της Αστυνομίας, με την εμπειρία των τριάντα χρόνων συνεχούς συνεισφοράς στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων αποκαλύπτει στο βιβλίο "Πολιτικά εγκλήματα Άγνωστες ιστορικές πτυχές 1960-1978" τα πραγματικά γεγονότα στα δύσκολα για την Κύπρο χρόνια και τα κίνητρα που είχαν οι εμπλεκόμενοι σε σοβαρά εγκλήματα πολιτικού χαρακτήρα. Φωτίζει με τεκμηρίωση και προσήλωση στο νόμο τα σκοτεινά παρασκήνια τα οποία επηρέασαν ώς ένα βαθμό την πρόσφατη ιστορία της Κύπρου και του Ελληνισμού.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και με καθαρά αντικειμενική ματιά φέρνει στο φως την αλήθεια. Μιλά ανοικτά έξω από τα δόντια για γεγονότα που ο ίδιος έζησε και για παρανομίες που προσωπικά ανέλαβε να εξιχνιάσει, πρωτοστατώντας πολλές φορές στη διενέργεια των ανακρίσεων. Ξεσκεπάζει κίνητρα, προθέσεις, στόχους, σκοπιμότητες και μυστικές συμφωνίες παραγόντων της δημόσιας ζωής και της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι μαρτυρίες που παρέχει το έργο του Θεοφάνη (Φανή) Δημητρίου συνιστούν πολύτιμη πηγή για τη συγγραφή της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, καθώς σε αυτό κατατίθενται πληροφορίες άγνωστες στους μελετητές αλλά και σε όσους απλούς πολίτες αναζητούν την ιστορική αλήθεια - αυτήν που δεν παρουσιάζεται στα επίσημα βιβλία της ιστορίας.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!