Κύπρος 1974 η μεγάλη προδοσία

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 26.50
21.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
342648
Εκδόσεις: Πελασγός
Σελίδες:306
Ημερομηνία Έκδοσης:18/5/2011
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Με αυτό το γραπτό μου θέλω απλά να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους. Να απλώσω μπροστά σε όποιον το διαβάσει, τη γνώση και την εμπειρία άλλων που τα έζησαν αυτά τα γεγονότα και τα κατέγραψαν και εγώ τα συνέλεξα και προσπάθησα να τα διασταυρώσω.

Και αναδημοσιεύω αυτούσια διαπιστώσεις πολύ σοβαρών ερευνητών της Τουρκικής Εισβολής το 1974 στην Κύπρο!

Σε πολλά σημεία δεν υιοθετώ απόλυτα τις απόψεις που αναφέρονται σε αυτά τα βιβλία, διότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμονα, όμως επειδή τα βρίσκω σαν διαπιστώσεις και σε πολλά άλλα πονήματα και έρευνες, θεωρώ ότι έχω υποχρέωση να τα αναφέρω, έτσι ώστε να συμβάλλω με τις μικρές μου δυνάμεις, στο να χυθεί "άπλετο φως" στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα και Κύπρο, την μαύρη αυτήν περίοδο.

Σε αυτήν την έρευνα χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα από βιβλία, καθώς και συνεντεύξεις σε εφημερίδες και περιοδικά, κάνοντας πάντα μνεία της πηγής από όπου προέρχονται, τηρώντας όσο ήταν δυνατόν την απαραίτητη δεοντολογία που πρέπει να διέπει τους Ιστορικούς Ερευνητές.

Επίσης χρησιμοποιούνται φωτογραφίες από διάφορα βιβλία και περιοδικά όπως και από το Διαδίκτυο, όπου κατά βάση δεν αναφέρονται οι δημιουργοί τους ή αν αυτές καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών τους. [...]
Συγγραφέας:
Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Αλεξ.
Εκδότης:
Πελασγός
Σελίδες:
306
ISBN:
9789605222819
Ημερομηνία Έκδοσης:
18/5/2011

Το βιβλίο είναι το απόσταγμα της μελέτης του συγγραφέα 80 περίπου βιβλίων για το θέμα της τούρκικης εισβολής το 1974 στην Κύπρο.Ο συγγραφέας αναλύει επαρκώς το θέμα με γνώμονα την αναζήτηση της αλήθειας,σύμφωνα με τα στοιχεία που μελέτησε και πέρα από κομματικές ταμπέλες.Ο τίτλος του βιβλίου ο οποίος περιέχει την λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι πολύ επιτυχημένος.Το βιβλίο αυτό αλλά και τα περισσότερα που αναφέρονται στο θέμα της εισβολής στην Κύπρο το ΄74 δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης για τους ανεγκέφαλους ή ηττοπαθείς χειρισμούς της Ελληνικής ή Κυπριακής ηγεσίας αλλά και περηφάνεια για τον απλό Έλληνα πολεμιστή που μάχεται ως σύγχρονος Λεωνίδας να φυλάξει Θερμοπύλες.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!