Η ελιά

ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 11.73
8.21
Τιμή Πρωτοπορίας
+
315076
Συγγραφέας: Del Fabro, Adriano
Εκδόσεις: Ψύχαλος
Σελίδες:103
Επιμελητής:Ψύχαλου, Μαριάννα
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2009
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:

- Τις ποικιλίες

- Τον πολλαπλασιασμό

- Το κλάδεμα

- Τη λίπανση

- Τις καλλιεργητικές φροντίδες

- Τη φυτοπροστασία

- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών

- Την παραγωγή ελαιόλαδου

Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.
Συγγραφέας:
Del Fabro, Adriano
Εκδότης:
Ψύχαλος
Σελίδες:
103
ISBN:
9789608455573
Επιμελητής:
Ψύχαλου, Μαριάννα
Μεταφραστής:
Περάκης, Βασίλης
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2009

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!