Cypriot Cuisine

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 3.18
2.23
Τιμή Πρωτοπορίας
+
370755
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες:64
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2010
ISBN:9789604574490
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

The Cypriot cuisine is world renowned for the quality, taste and purity of its ingredients. The warm Mediterranean sun, the fertile sea, and the warm winds of the area, all contribute to the production of the best products the earth can bare. The olive oil, the olives, the milk and cheese, the legumes, the vegetables, the meat and fish as well as the Cypriot sun bathed fruits, are characterized by their exquisite taste. All Cypriots love good quality food and this is the reason why their tables are filled with it on a daily basis. Among the most popular delicacies of Cyprus are the "haloumi" cheese, the "sheftalies" (Cypriot meatballs), and various "mezedes".

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!