Δερματολογία με μια ματιά

31.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
481116
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες:112
Επιμελητής:Κατσαρού - Κάτσαρη, Αλεξάνδρα
Μεταφραστής:Βγόντζα, Ελένη
Ημερομηνία Έκδοσης:30/07/2018
ISBN:9789605833008
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

«Αυτό ήταν το πρώτο αξιοπρεπές βιβλίο που συνάντησα, το οποίο προσφέρει καλές κλινικές συμβουλές για την εκτίμηση και την αντιμετώπιση του δερματολογικού ασθενούς. Δεν λειτουργεί μόνο ως κλινική αναφορά, αλλά και ως αυθεντική υποκατάσταση για τυχόν έλλειψη εμπειρίας στην δερματολογική κλινική. […] θα είναι πολύτιμο κείμενο για τους φοιτητές ιατρικής οι οποίοι αναζητούν περισσότερες πληροφορίες. Οι κλινικές φωτογραφίες είναι ιδιαιτέρως καλές». Υπεύθυνος Δερματολογίας 3ου έτους
Με τη γνωστή εύχρηστη μορφή με μια Ματιά, ο νέος αυτός τίτλος παρέχει μια εξαιρετικά εικονογραφημένη και κατανοητή εισαγωγή στη δομή και τη λειτουργία του δέρματος. Αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για κάθε φοιτητή της ιατρικής που θα χρειαστεί να λάβει συνέντευξη και να εξετάσει ασθενείς, να αναγνωρίσει τα δερματικά νοσήματα, και να αναπτύξει μια διαφορική διάγνωση και ένα θεραπευτικό σχήμα.
Κάθε κεφάλαιο καλύπτει την επιδημιολογία και την παθογένεια της νόσου, όπως και εκδηλώσεις που απαντώνται τόσο στην κλινική πράξη όσο και στην εξεταστική.
Δερματολογία με μια ματιά:
•Περιεκτικά εικονογραφημένο με περισσότερες από 300 φωτογραφίες και σλάιντ υψηλής ανάλυσης
•Καλύπτει τις κύριες πτυχές της ύλης που υποδεικνύει η Βρετανική Ένωση Δερματολόγων
•Περιλαμβάνει «Βασικά σημεία» και «Προειδοποιήσεις»
•Παρέχει ένα κουίζ με εικόνες για αυτοαξιολόγηση, με στόχο την αξιολόγηση της μάθησης και την ικανότητα αναγνώρισης των νοσημάτων, για προετοιμασία για τις εξετάσεις στη δερματολογία.
Τα περιγραφικά διαγράμματα και οι φωτογραφίες, σε συνδυασμό με τις σαφείς επεξηγήσεις, θα βοηθήσουν όλους τους φοιτητές ιατρικής και τους επαγγελματίες υγείας να εξοικειωθούν με την αναγνώριση και την αντιμετώπιση όλων των συνήθως δερματικών νοσημάτων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!