Χωρίς χειροκρότημα

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €8.85
341890
Συγγραφέας: Μαντά, Λένα
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:568
Ημερομηνία Έκδοσης:06/05/2011
ISBN:9789604538478


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Η Ειρήνη πάντα πίστευε αυτό που έλεγε η γιαγιά της: «Το ουράνιο τόξο είναι η σκάλα που χρησιμοποιούν οι ψυχές για να φτάσουν στον ουρανό…» Έτρεχαν μαζί και αναζητούσαν την άκρη του, μικρό κορίτσι εκείνη στο χωριό της κοντά στα σύνορα. Όνειρό της να γίνει δασκάλα, αλλά η μοίρα είχε άλλα γραμμένα. Για να αποφύγει ένα γάμο που της κανονίζει ο πατέρας της, η Ειρήνη θα βρεθεί στην Αθήνα, και δίπλα στη θεία της, τη μεγάλη τραγουδίστρια Βένια, θα γνωρίσει τη λάμψη της σόουμπιζ… αλλά και το σκοτάδι της.

Ο έρωτάς της με τον Μάξιμο θα γίνει βορά στα θηρία των μέσων μαζικής ενημέρωσης κι εκείνη θα τραβήξει πάνω της όλα τα πυρά, και όχι μόνο τα τηλεοπτικά...

Ίσως ήρθε η στιγμή να τα αφήσει όλα πίσω. Αξίζει όμως μια ζωή χωρίς χειροκρότημα;

Κριτικές

Ενώ είμαι μεγάλη θαυμάστρια της κα. Μαντά, το συγκεκριμένο βιβλίο κατά κάποιο τρόπο με απογοήτευσε. Προσπάθησα για να το τελειώσω.

Η ατελειωτη απραξια,βαρεμαρα και σαχλαμαρωδες ρομαντζο....

Το σίγουρο είναι, ότι το βιβλίο της κ. Μαντά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ γι αυτό που προσφέρει: πολλές ώρες ανείπωτης βαρεμάρας. Αν υποθέσουμε ότι καταφέρει κανείς να το τελειώσει, γιατί είναι και 500 και βάλε σελίδες ( για να πιάνει και τιμή, υποθέτω)

Η ζωη της αγγελικης ηλιαδη σε βιβλιο.πολυ εμπνευσμενο ...
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!