Νέα Λογομάθεια

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 60.96
48.77
Τιμή Πρωτοπορίας
+
323434
Συγγραφέας: CD
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1990
Θέμα:CD-ROM
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου (ΙΕΛ/ΕΚ «Αθηνά») είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης της πληρέστερης εκπαιδευτικής πλατφόρμας που κατασκευάστηκε στον ελληνικό χώρο. Η νέα λογομάθεια απευθύνεται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης και στοχεύει στην εμπέδωση της Νέας Ελληνικής γλώσσας.
Η νέα λογομάθεια είναι ένα πλήρες πολυμεσικό και διαδραστικό λογισμικό (DVD-ROM) που συνοδεύεται από τρία βιβλία. Η ανάπτυξή της έγινε από ομάδα γλωσσολόγων, παιδαγωγών και ειδικών στην επικοινωνία ανθρώπου-υπολογιστή.
Το λογισμικό απευθύνεται και σε όσους ενδιαφέρονται για τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας και είναι χρήσιμο εργαλείο αναφοράς για το σχολείο και για το σπίτι. Αντιμετωπίζει σφαιρικά τη Νέα Ελληνική και καλύπτει πλήρως τα τέσσερα επίπεδα της γλώσσας: Γραμματική, Συντακτικό, Ορθογραφία και Λεξιλόγιο (Παραγωγή και Σύνθεση). Καθεμιά από τις 200 ενότητες του προϊόντος δίνει την δυνατότητα μελέτης και εξάσκησης μέσα από:
το Διδακτικό μέρος στο οποίο γίνεται μια σύντομη και ελκυστική παρουσίαση του θέματος
Ασκήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας, που έχουν τη μορφή παιχνιδιού και επιτρέπουν την εμπέδωση της ύλης
την εκτενή παρουσίαση όλων των θεμάτων στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Επιπλέον έχουν ενσωματωθεί:
Ηλεκτρονικά Βραβεία πολιτιστικού περιεχομένου: Ζωγραφική, Ποιητική ανθολογία, Παραδοσιακά ελληνικά μουσικά όργανα, Κλασική μουσική, Κτήρια της Αθήνας, Αρχαιολογικοί θησαυροί, Ξενάγηση στα ελληνικά νησιά, Τραγούδια, Ελληνική μυθολογία: Αργοναύτες
Λεξικό γλωσσικών όρων
Σημειωματάριο που είναι ενισχυμένο με εργαλεία γλωσσικής τεχνολογίας (εργαλείο εκφώνησης κειμένων με συνθετική φωνή, εργαλείο φωνητικής μεταγραφής)
Εργαλείο δημιουργίας πρόσθετων μαθημάτων για τον εκπαιδευτικό που του επιτρέπει να δημιουργήσει τις δικές του ασκήσεις και παρουσιάσεις και να τις συνδυάσει με το υλικό της «νέας λογομάθειας».

Τα τρία συνοδευτικά βιβλία, Περί γλώσσας – Εισαγωγή, Ορθογραφία και Συντακτικό, περιλαμβάνουν την αναλυτική περιγραφή των φαινομένων, τις ασκήσεις και τις λύσεις των ασκήσεων σε παράρτημα.
Συγγραφέας:
CD
Εκδότης:
Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου
ISBN:
9789608191525
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1990

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!